Betaalbare boerenstroom voor iedereen

21 september 2017

|

Rose

‘Over enkele jaren voorzien boerenbedrijven miljoenen huishoudens van stroom. Vandaag de dag is er al meer dan voldoende voor andere collega-bedrijven. Daar willen wij met ons energiecollectief een bijdrage aan leveren,’ zegt Arnout Goeman, manager bij LTO Ledenvoordeel.

Meer informatie over het energiecollectief

Bij energiecollectieven draait het altijd om een scherpe prijs. Dat geldt ook voor het LTO-collectief voor energie. ‘LTO-leden die meedoen kunnen rekenen op scherpe tarieven’, stelt Goeman. ‘Door onze samenwerking met Greenchoice kunnen we doorlopend lage tarieven bieden. Dan hoef je niet ieder jaar over te stappen om voordelig uit te zijn. Veel grote energiebedrijven geven pas scherpe tarieven als je dreigt om je contract op te zeggen. Daarom ben je beter af in een collectief’.

Steun voor sector

‘Bovendien is de stroom uit het LTO-collectief afkomstig van Nederlandse boeren die ook in het collectief zitten. Door voor het LTO-collectief Energie van Boeren te kiezen, steun je de sector’, gaat Goeman verder. ‘Als je kan kiezen tussen de grote energiereuzen die nog steeds stroom uit waterkrachtcentrales halen of stroom afkomstig van Nederlandse agrariërs, dan is de keuze toch snel gemaakt?’

Goeman: ‘Als u de mogelijkheid hebt om over te stappen, dan kunt u vrijblijvend een voorstel aanvragen voor stroom en/of aardgas bij LTO Ledenvoordeel. Vergelijk het gerust. Dat zou ik zelf ook doen. Wij garanderen niet dat we altijd de goedkoopste zijn, want we bieden geen stunttarieven. Deelnemers kunnen rekenen op doorlopend scherpe tarieven. Contractverlengers krijgen dezelfde scherpe tarieven als nieuwe klanten.’

 

Ik ontvang graag een voorstel voor:    stroom en aardgas     alleen stroom     alleen aardgas

 

VRIJBLIJVEND ADVIES

Bel gerust met onze adviseurs als u een vraag heeft. Wij zijn er om u verder te helpen. Zo beantwoorden we graag uw vragen of maken we kosteloos een prijsvergelijk.

Tel. 088 888 6777
ma-vr van 8:30 tot 17:00 uur
info@ltoledenvoordeel.nl

Meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

Energie nieuws

11 juni 2024

Zonnepanelen rendabel of niet?

Vraagt u zich ook af of zonnepanelen nog steeds rendabel zijn? Nu er steeds vaker terugleverkosten gerekend worden en de salderingsregeling misschien vervroegd wordt afgebouwd, vragen veel ondernemers zich af of het nog zinvol is om nu te investeren in zonnepanelen. Het antwoord is dat het zeker zin heeft.

4 juni 2024

LTO Ledenvoordeel en Next Source bieden veehouderij en glastuinbouw voordelen van zonne-energie

Next Source en LTO Ledenvoordeel zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van zonne-energie, wat voldoet aan de specifieke behoeften van de agrarische sector.

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.