En waarmee kan ik dan goedkoop bellen?

17 mei 2018

|

Rose

Het is natuurlijk erg prettig dat u via LTO Ledenvoordeel heel voordelig kunt bellen met Telfort Zakelijk. Af en toe krijgen we ook de vraag of we goedkope toestellen kunnen bieden. Het nadeel van ons goedkope sim-only aanbod is dat u zelf nog een toestel aan moet schaffen. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig geen probleem meer te zijn.

Smartphones worden steeds goedkoper en beter. Dat geldt wellicht niet voor de nieuwste iPhone- en Galaxy S modellen. Marktgiganten, Apple en Samsung, hebben inmiddels de magische grens van duizend euro gepasseerd. Bij deze merken onderstreept de hoge prijs het premium gevoel van de telefoon. De hoge prijs wordt juist een reden om ze te kopen en te waarderen.

Aan de andere van het spectrum gebeurt er echter ook iets bijzonders. Relatief jonge Chinese merken schuiven op naar het middensegment en bieden echte value-for-money. Denk hierbij aan merken als Huawei, Honor, Oppo en Xiaomi. Merken die u steeds vaker zult tegenkomen. Voor € 200,00 koopt u een modern toestel met een snelle processor, fatsoenlijke camera en een prachtig beeldscherm. Als agrariër zit u vaak goed met deze toestellen omdat ze op een actuele Androidversie lopen. Ideaal voor de beller die wat minder eisen heeft.

Liever geen onbekend Chinees merk? Dan is er nog meer nieuws. Door toenemende concurrentie en goedkopere onderdelen in smartphoneland worden ook merken zoals LG, Nokia en Asus goedkoper. Kortom: het consumentenlandschap om losse toestellen te kopen wordt met de dag aantrekkelijker. Wellicht levert het u flink wat keuzestress op. Daarom zetten wij vijf voordelige tips voor u op een rij:

  1. Huawei P serie(diverse varianten zoals de P10 en P Smart) vanaf €179
  2. Xiaomi Redmi 5 of de Xiaomi mi A1 vanaf € 126
  3. Honor 8 vanaf €250
  4. Motorolo Moto G5 vanaf €149
  5. Nokia 6 vanaf €174

Waar hebben we rekening mee gehouden?
32 GB opslaggeheugen is eigenlijk wel een aanrader voor een moderne smartphone ervaring. Dit wordt onder de honderd euro wat moeilijker, dus daarom is het wellicht verstandig om toch net even wat meer uit te geven of er in ieder geval op te letten dat het geheugen uitbreidbaar is. Ook is het wel zo fijn dat het toestel een recente versie van het besturingssysteem draait. Bijvoorbeeld Android 7.0.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.