Geef uw medewerkers wat extra

2 december 2015

|

Rose

Meer informatie over Agro+Zorg

Het merendeel van de agrarische ondernemers maakt al jarenlang gebruik van de collectiviteitskorting via LTO op hun zorgverzekering. Hiermee bespaart u jaarlijks al gauw €100,- per persoon. Deze collectiviteitskorting was tot voorkort alleen beschikbaar voor LTO-leden en hun gezin. Om ook uw medewerkers te laten profiteren van het lidmaatschap, is er een nieuw collectief opgestart namelijk: Agro+Zorg. Hiermee krijgen werknemers dezelfde goede voorwaarden en korting als uzelf. U kunt uw medewerkers hiermee een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde bieden.

Tot 17% korting

Agro+ Zorg is het collectief voor iedereen die in de agro-sector werkt. Werkgevers in de tuinbouw, veeteelt, akkerbouw, paardenhouderij, loonwerk of één van de vele andere agrarische sectoren kunnen hun medewerkers hier op attenderen. Met dit collectief krijgen geïnteresseerden én hun gezin een goede zorgverzekering met korting tot 10% op de basisverzekering en tot 17% korting op de aanvullende verzekering.

Geen tijd, weinig moeite

Het bieden van deze korting op de zorgverzekering, kost u nagenoeg geen tijd en moeite. Medewerkers regelen alles zelf met Agro+Zorg. Zij kiezen eigenhandig uit twee gecontracteerde zorgverzekeraars namelijk Zilveren Kruis of CZ. Ook de premie wordt rechtstreeks bij de medewerkers geïncasseerd. Om het u gemakkelijk te maken, zijn er informatiepakketten beschikbaar die aan medewerkers verstrekt kunnen worden. Ook kunt u uw medewerkers attenderen op Agro+Zorg door hen te verwijzen naar www.agropluszorg.nl.

Meer informatie over Agro+Zorg

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.