Geld terug bij aankoop dak

30 oktober 2014

|

Rose

Voor leden die een dak renoveren, heeft LTO Ledenvoordeel een cash back actie. Dat wil zeggen dat u geld terugkrijgt als u voor deze actie geselecteerde materialen gebruikt bij de renovatie. Zo krijgt u geld terug bij de aanschaf van Ecolor golfplaten van Eternit, een selectie van sandwichpanelen van Kingspan Geïsoleerde Panelen en op divers agrarisch  isolatiemateriaal van Kingspan Insulation. Per onderdeel bedraagt de geld terug-regeling € 0,35 per m2. Dit staat los van de prijsafspraken die u met de leverancier van de materialen gemaakt hebt.

Wim Stemerdink uit Marum kreeg € 200,- terug

Voor melkveehouder Wim Stemerdink in Marum (Gr.) leverde de cash back bijna € 200,- op toen hij zijn loods voorzag van nieuwe Eternit golfplaten. ‘Via Nieuwe Oogst volgen we wat LTO Ledenvoordeel te bieden heeft. Een paar honderd euro extra voordeel laten we uiteraard niet lopen’,  zegt Stemerdink. Klik hier  voor meer informatie.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.