Geld terug bij dakrenovatie via cashback

4 augustus 2020

|

Rose

Het renoveren van het dak kost een hoop geld. Omdat alle beetjes helpen, kunnen leden van LTO profiteren van een extraatje in de vorm van een cashback-actie. Leden die via hun aannemer kiezen voor bouwmateriaal van Eternit of Kingspan, kunnen hiervoor geld terugkrijgen via LTO Ledenvoordeel.

Met deze cashbackactie op dakmateriaal krijgen ze 35 cent per vierkante meter teruggestort. Dat kan al snel oplopen tot gemiddeld 350 euro. Als u hieraan wilt deelnemen, hoeft u slechts aan twee voorwaarden te voldoen: U kiest via uw aannemer voor bouwmateriaal van Eternit en er wordt gebruikgemaakt van de Ecolorgolfplaten.

Waarom Ecolorplaten?
Vezelcement wordt gemaakt van cement, zand, cellulose, vezels en water. Daardoor is vezelcement ideaal voor dakbedekkingen in de landbouwsector. Omdat ze geen metaal bevatten roesten ze niet en hebben een hoge brandklasse. Daarnaast zijn ze bestand tegen chemische invloeden en is het ademende materiaal ook sterk geluiddempend.

Bent u toe aan een nieuw dak?
De cashback-actie op dakmateriaal staat los van de aannemer die u inschakelt om uw dak te renoveren ook de onderhandelingen daarover voert u zelf. Wilt u gebruik maken van deze actie? Dan hoeft u LTO Ledenvoordeel alleen maar te laten weten dat u uw dak gaat renoveren. Als u klaar bent met de renovatie meldt u het project af en krijgt u het geld op uw rekening. Kijk op de pagina van Eternit of bel ons op 088-888 67 77.

Dakmateriaal nieuws

23 mei 2022

5 redenen om voor vezelcement te kiezen

Als veehouder staat het welzijn van uw vee voorop want uw dieren zijn uw belangrijkste kapitaal.

12 mei 2022

Vernieuwing asbesthoudende daken nog lang niet klaar

Veel boeren hebben hun asbesthoudende golfplaten al laten vervangen, maar op heel veel andere schuur- en staldaken ligt het asbest er nog op.

11 februari 2021

Een nieuw dak? Doe het gelijk goed met de Dak Actie

Is uw dak aan vervanging toe?

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.