Geld terug bij dakrenovatie via cashback

4 augustus 2020

|

Rose

Het renoveren van het dak kost een hoop geld. Omdat alle beetjes helpen, kunnen leden van LTO profiteren van een extraatje in de vorm van een cashback-actie. Leden die via hun aannemer kiezen voor bouwmateriaal van Eternit of Kingspan, kunnen hiervoor geld terugkrijgen via LTO Ledenvoordeel.

Met deze cashbackactie op dakmateriaal krijgen ze 35 cent per vierkante meter teruggestort. Dat kan al snel oplopen tot gemiddeld 350 euro. Als u hieraan wilt deelnemen, hoeft u slechts aan twee voorwaarden te voldoen: U kiest via uw aannemer voor bouwmateriaal van Eternit en er wordt gebruikgemaakt van de Ecolorgolfplaten.

Waarom Ecolorplaten?
Vezelcement wordt gemaakt van cement, zand, cellulose, vezels en water. Daardoor is vezelcement ideaal voor dakbedekkingen in de landbouwsector. Omdat ze geen metaal bevatten roesten ze niet en hebben een hoge brandklasse. Daarnaast zijn ze bestand tegen chemische invloeden en is het ademende materiaal ook sterk geluiddempend.

Bent u toe aan een nieuw dak?
De cashback-actie op dakmateriaal staat los van de aannemer die u inschakelt om uw dak te renoveren ook de onderhandelingen daarover voert u zelf. Wilt u gebruik maken van deze actie? Dan hoeft u LTO Ledenvoordeel alleen maar te laten weten dat u uw dak gaat renoveren. Als u klaar bent met de renovatie meldt u het project af en krijgt u het geld op uw rekening. Kijk op de pagina van Eternit of bel ons op 088-888 67 77.

Bedrijfsvoering nieuws

25 april 2024

‘Aaltjesonderzoek is belangrijker dan een brandverzekering voor ons huis’

De broers Pieter en Marcel Lucassen kweken jaarlijks ruim 10 miljoen vaste planten. Elk jaar laten ze hun percelen testen op de aanwezigheid van aaltjes. ‘We zien het als een risicodekking voor gewasschade. Zouden we een jaar overslaan dan kan ons dat tienduizenden euro’s tot een ton schade kosten!’

22 april 2024

'Gps-correctiesignaal MoveRTK werkt gewoon goed’

Gps-systemen zijn niet meer weg te denken uit de trekkercabine. Net als een RTK-correctiesignaal, dat werken op de centimeter nauwkeurig mogelijk maakt.

15 april 2024

Wijziging regelgeving spuitlicentie – Verleng op tijd!

Vanaf 1 augustus 2024 moet u uw verlengingspunt voor Veiligheid en Techniek halen bij een fysieke bijeenkomst, Verleng nu nog snel en makkelijk online!

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.