Goede camerabewaking, een zorg minder

28 oktober 2016

|

Rose

‘Na een bedrijfsinbraak wilden we bewakingscamera’s’, vertelt Eric Hubers. Samen met zijn vrouw Marga houdt hij 125.000 leghennen in Ysselsteyn. Het bedrijf ligt aan een redelijk drukke doorgaande weg en omgeven door land voor de uitloop voor 70.000 Freiland kippen.

‘De diefstal van een loader gebeurde zo uitgekiend. Dan ga je nadenken over beveiliging. Marga staat vele uren per dag bij de inpakker en heeft dan een beperkte blik op het bedrijf,’ vertelt Eric. Zelf is hij veel onderweg voor diverse bestuurderstaken.

Eric: ‘Als je googelt op beveiligingscamera’s zie je door de bomen het bos niet meer. In Nieuwe Oogst had ik gelezen over All Right Security en ik nam contact met hen op.’ Een vrijblijvend bezoek door Fabienne Vandamme was snel geregeld. ‘Een goed gesprek; ze keek naar onze bedrijfssituatie en wat daarbij het beste past,’ aldus Eric. Marga en Eric hadden zelf ideeën waar ze camera’s wilden hangen. ‘Fabienne adviseerde andere plekken en vertelde ook waarom. Ze had gelijk’, lacht Eric. All Right Security werkt met camera’s die met netwerkbekabeling zijn aangesloten op een recorder met diverse mogelijke opname-instellingen. De recorder is verbonden met de router waardoor Eric overal zijn beelden kan zien op smartphone, tablet of pc.

Door de speciale compressietechniek is het mogelijk om de beelden met een hogere beeldkwaliteit te versturen. Het goede advies, de hoge beeldkwaliteit en de goede service deed familie Hubers besluiten te kiezen voor All Right Security.

Uitstekende service

In een halve dag installeerden twee monteurs van All Right Security acht camera’s, monitors en recorders. ‘Snel en vakkundig. Het meeste werk was het instellen en de uitleg’, aldus Eric Hubers. Via monitors bij de eierinpakker en op de pc zijn de beelden van de camera’s te bekijken. Via de app op tablet of telefoon kan Eric alle bewegingen volgen. ‘Ik ben vaak van huis dus je kunt snel zien of bijvoorbeeld de eierafnemer of voerleverancier is geweest’, zegt Eric. De beelden worden een maand opgeslagen dus terugkijken is eenvoudig.

Laatst was ik in Maleisië en lukte het inloggen niet omdat ik iets fout had gedaan met het wachtwoord. Een telefoontje en ik kon online de beelden bekijken’, zegt Eric. All Right Security werkt met een 7 dagen 24 uurs servicedienst.

Het eerste jaar is het servicecontract gratis, daarna € 60 per jaar. Eric: ‘Dat nemen we ook af. Voor ons is het een zorg minder. Het geeft een prettig gevoel dat alle bewegingen rondom het bedrijf worden vastgelegd.’

LTO leden krijgen 10% ledenvoordeel bij All Right Security.

Ledenvoordeel bij All Right Security

All Right Security biedt een all inclusive beveiligingsoplossing op maat voor zowel camerabewaking alsook inbraakbeveiliging met een passende dienstverlening. Naast een gratis en vrijblijvend adviesgesprek ontvangt u als lid van LTO 10% korting op alle hardware. Ook na aanschaf blijft de klant op nummer 1 staan. De installatie wordt voor u verzorgd en All Right Security blijft bereikbaar voor ondersteuning. Kijk voor meer informatie op ltoledenvoordeel.nl/beveiligingscamera

10% korting
Bewakingscamera (all incl.)

Veiligheid nieuws

19 april 2024

Waterdichte beveiliging tegen tijdelijke risico’s

Is er een risico op diefstal of vernieling, bijvoorbeeld van gps-systemen tijdens de oogst? BauWatch is specialist in tijdelijke beveiliging van terreinen met cameramasten.

1 maart 2024

LTO Ledenvoordeel en BouwTag zetten zich in voor veiligheid op boerenerf

LTO Ledenvoordeel en BouwTag werken samen om agrariërs een oplossing te bieden in materieelbeheer en diefstalpreventie.

1 februari 2024

LTO Ledenvoordeel en BauWatch bieden effectieve maatregelen voor agrariërs en duurzame energieleveranciers

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.