Gratis verzekeringscheck loont altijd

16 januari 2019

|

Rose

De medewerkers van LTO Verzekeringen zijn sinds oktober vorig jaar actief om de aangeboden verzekeringscheck uit te voeren. Wat is een verzekeringscheck? Op verzoek kan een verenigingslid de (bedrijfs)polissen laten toetsen op juistheid van dekking, premie en verzekerde bedragen. Een op maat gemaakt advies voor uw bedrijf.

Aan de hand van het beknopte verslag worden verbeteringen voorgesteld, premies doorberekend en weet u precies waar u staat bij een schade. Tevens weet u of u niet teveel betaalt en waarom zaken niet of juist wél verzekerd zijn.

Deze verzekeringscheck is kosteloos voor de leden. Daar ligt het eerste voordeel. Een ander voordeel is de besparing die u op uw verzekeringen kunt realiseren. Een adviseur van LTO Verzekeringen zegt hier het volgende over: “los van het te behalen premievoordeel is het belangrijk dat mensen weer weten waar ze wel en niet voor verzekerd zijn. Wij laten een soort recept achter waarmee de leden hun polissen kunnen verbeteren. Daarnaast kunnen wij zelf een nieuw voorstel schrijven als daar dekkings- of premieverbetering mee te behalen is. Het voordeel in geld is een besparing van honderden tot zelfs duizenden euro’s. Vooral als de arbeidsongeschiktheidsverzekering in dit onderzoek betrokken wordt.”

Zomaar een voorbeeld hoe de vereniging haar leden (ook financieel) in een betere positie brengt dan de niet- leden. Wilt u ook een vrijblijvende bedrijfsverzekeringscheck: www.ltoverzekeringen.nl/verzekeringscheck

Verzekeringen nieuws

11 juli 2024

Wat wordt vergoed met de gewassenverzekering?

Er zijn verschillende omstandigheden die schade kunnen toebrengen aan uw kassen, zoals storm en hagel. Als uw kas wordt beschadigd door dit soort onvoorziene omstandigheden, dekt de gewassenverzekering de schade zodat u uw bedrijf draaiende kunt houden.

9 juli 2024

Welke verzekering komt kijken bij de weidegang van koeien?

Het laten grazen van koeien in de weide biedt voordelen voor dierenwelzijn, voedselkwaliteit en milieuduurzaamheid. Echter, grazen brengt ook een aantal aansprakelijkheidskwesties met zich mee voor boeren. Het is daarom belangrijk om uw bedrijf goed te verzekeren.

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.