Het wordt weer tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak

8 maart 2017

|

Rose

Kent u het gevoel? Dat u spontaan zin krijgt in schoonmaken? Benut de energie die vrij komt maximaal! Ondernemers weten dat de voorjaarsschoonmaak bij een succesvol bedrijf er gewoon bij hoort. Een goed verzorgd erf biedt overzicht en werkt een stuk efficiënter. Daarnaast vergroot het de veiligheid en biedt het een betere uitstraling naar de omgeving. Opgeruimd staat netjes zeggen we dan ook niet voor niets. Met deze deals wordt de voorjaarsschoonmaak nóg leuker!

Afvalinzameling
Bij opruimen hoort vaak ook weggooien. Afval kan voordelig worden opgehaald. Veel leden van LTO maken al gebruik van periodieke lediging van bedrijfsafval. Bij een grote schoonmaak is een containerbak vaak praktischer. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u ruimte te kort komt. Heeft u een extra container nodig? Ook deze zijn verkrijgbaar met korting. Handig voor bouw- en sloopafval, groenafval en hout en nog veel meer.

Circa 10% korting op afvalinzameling en containers

Materieelverhuur
Het vroege voorjaar staat ook in het teken van het afronden van de laatste klusjes. Dat Boels bijna alles verhuurd wist u al. Dat kan bijzonder goed van pas komen bij de schoonmaakdrift. Werkt u wel eens met een hoogwerker, een scrobstofzuiger of een straalinstallatie? Deze en vele andere zaken kunnen leden met 20% tot 25% korting huren bij Boels. Een mobiele hogedrukreinigers bijvoorbeeld, huurt u al voor een paar tientjes per dag! Door te huren wordt er bespaard op grote investeringen in materieel dat slechts sporadisch wordt gebruikt.

tot 25% korting op materieelverhuur bij Boels Rental

Zonnepanelen reinigen
Bij sommige schoonmaakklussen is het niet verstandig om het zelf te doen. Een dak vol zonnepanelen? Bekijk dan eens of deze nog schoon zijn. Onderzoek heeft uitgewezen dat panelen – afhankelijk van locatie en bedrijfsactiviteit – vervuilen en terugvallen in opbrengst. Reinigen is daardoor een rendabele activiteit. In plaats van zelf in de dakgoot te klimmen is het wel zo veilig en efficiënt om de installatie door een professionele reiniger onder handen te laten nemen. Dit geldt in het bijzonder voor de grotere installaties. Via LTO Ledenvoordeel krijgen leden korting bij de enige leverancier in Nederland die reinigt met een robot op het dak.

10% korting op professionele reiniging van uw zonnepanelen

Een goed begin…
… is het halve werk. Begin het jaar dus goed. Breng de boel op orde en benut de voordelen van uw lidmaatschap.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.