In het nieuws: Buurt koopt zelf AED

28 juni 2017

|

Rose

Volgens het AD en de regionale ochtendkranten nemen buurtbewoners steeds vaker het heft in eigen hand en kopen zij zelf een eigen AED: “Want veel overheidsgebouwen, winkelcentra en stations beschikken wel over een AED, maar die zijn meestal na sluitingstijd niet te bereiken.”(lees het gehele artikel )

Snel en adequaat reageren bij een hartstilstand kan een mensenleven redden. Een AED in de buurt is daarom van levensbelang, want een ambulance is vaak te laat. Vooral op het platteland. Ook liggen boerderijen vaak niet in de buurt van overheidsgebouwen, winkelcentra en stations waardoor er überhaupt geen AED’s in de buurt zijn.

Als lid van LTO heb je al een hoogwaardige AED voor € 899,- (excl. 6% btw).
Daarbij kan ook een buitenkast met pincodeslot geleverd worden á € 595,-

 

Bereikbaarder maken

LTO Ledenvoordeel wil ook voor plattelandsbewoners AED’s bereikbaar maken door ze met ledenvoordeel aan te bieden. Als lid van LTO heb je al een hoogwaardige AED voor € 899,- (excl. 6% btw). Daarbij kan ook een buitenkast met pincodeslot geleverd worden á € 595,-. Hiermee kan voorkomen worden dat jongeren of andere onbevoegden er zomaar toegang tot hebben. Als lid van LTO kunt u het apparaat zelf aanschaffen, maar ook voor een buurtvereniging of een sportclub. Een AED in de buurt geeft een fijner gevoel, zeker als agrariërs veel bezoek, gasten of medewerkers rond heeft lopen.

Heb ik dan een goed apparaat?

Hierop zeggen we volmondig ja. Er is door ons zorgvuldig onderzoek gedaan naar welke AED het beste voor agrariërs is. Onze inkoper heeft verschillende AED’s met elkaar vergeleken. Op basis van betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, medische kwaliteit en de scherpe prijs gekozen voor de Philips HeartStart HS-1. Deze AED is het meest verkocht ter wereld. Procardio is de leverancier die deze AED met ruim 20% ledenkorting aanbiedt aan LTO-leden.

Meer over ledenvoordeel op AED

 

 

 

 

Veiligheid nieuws

19 april 2024

Waterdichte beveiliging tegen tijdelijke risico’s

Is er een risico op diefstal of vernieling, bijvoorbeeld van gps-systemen tijdens de oogst? BauWatch is specialist in tijdelijke beveiliging van terreinen met cameramasten.

1 maart 2024

LTO Ledenvoordeel en BouwTag zetten zich in voor veiligheid op boerenerf

LTO Ledenvoordeel en BouwTag werken samen om agrariërs een oplossing te bieden in materieelbeheer en diefstalpreventie.

1 februari 2024

LTO Ledenvoordeel en BauWatch bieden effectieve maatregelen voor agrariërs en duurzame energieleveranciers

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.