Komatsu-machines huren bij Boels Rental

13 mei 2015

|

Rose


Boels Rental heef onlangs meer dan 400 graafmachines en wielladers gekocht bij Komatsu Europe. Deze worden inmiddels volop uitgeleverd en zijn ook voor LTO-leden beschikbaar via een van de vele Boels vestigingen in de buurt. En dat met mooie kortingen (20-30 procent) die LTO Ledenvoordeel met Boels Rental geregeld heeft.

Veel agrariërs maken gebruik van dit soort machines. In het piekseizoen wordt er veel gevergd van de machines. Wielladers zijn soms dag en nacht in touw met laden en lossen. Het is daarbij van belang dat de machine snel en wendbaar is. In drukke periodes worden daarom vaak machines gehuurd bij Boels Rental. Het werkt gemakkelijk. Roger Konings, specialist bij Boels, legt uit: ‘Even een telefoontje richting de vestiging in de buurt en de machine staat binnen no-time voor de deur. Altijd de nieuwste machine op het erf en de agrariër heeft er verder geen omkijken naar.’ Komatsu is een van ‘s werelds meest vooraanstaande fabrikanten. De Komatsu-machines zijn al jarenlang wereldwijd een begrip vanwege hun kracht, betrouwbaarheid, levensduur, zuinigheid, comfort en veiligheid.

25% ledenvoordeel

Leden die huren bij Boels krijgen 20 procent korting op het hele assortiment. Dat voordeel loopt op tot 25 procent voor drie categorieën gereedschap en machines waar de agrariër het meest gebruik van maakt. Om gebruik te maken van deze korting hoeven leden zich alleen maar van te voren te registreren via LTO Ledenvoordeel.

Klik hier voor meer informatie.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.