Krijgt uw paard voldoende voedingsstoffen binnen?

10 april 2017

|

Rose

Een goed rantsoen is enorm belangrijk voor de gezondheid en de prestaties van uw paard(en). Ruwvoer is de basis van een goed rantsoen. Meten is weten! Een ruwvoeranalyse geeft aan hoeveel voedingstoffen een paard met het ruwvoer binnenkrijgt. Met de uitkomsten van de ruwvoeranalyse, in combinatie met de behoeftes van het paard, kan het krachtvoer optimaal worden afgestemd. Een uitgebalanceerd rantsoen draagt bij aan een gezond paard, betere prestaties en voeren op maat is beter voor uw portemonnee.

LTO Ledenvoordeel
LTO leden ontvangen een aantrekkelijke korting op deze ruwvoeranalyse. Heeft u meer dan 20 paarden? Dan is deze ruwvoeranalyse gratis. U ontvangt van Subli een uitgebreid rapport met de voedingswaardes van het ruwvoer. Subli is een expert op het gebied van paardenvoer. Zij delen hun kennis graag door middel van deze analyse. Kijk voor meer informatie op ltoledenvoordeel.nl/ruwvoeranalyse

Naast deze ruwvoeranalyse, zijn er meer ledenvoordelen voor paardenhouders. Zo ontvangt u 20% ledenkorting wanneer u uw paardendekens wilt laten reinigen en 50% korting op een abonnement van vakblad De Hippische Ondernemer.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.