Ledenkorting op diverse dagbladen

26 april 2017

|

Rose

Even de krant lezen terwijl er gewacht wordt of tijdens de koffiepauze. Iets wat medewerkers en bezoekers vaak waarderen. LTO-leden die een zakelijk abonnement op een of meerdere kranten van de Persgroep Nederland afsluiten, krijgen 16% korting. Anders dan bij de bekende particuliere aanbiedingen, waarbij de korting stopt, blijft deze korting gewoon doorlopen in de volgende jaren. Leden krijgen dus ieder jaar 16% korting. Na het eerste jaar is het krantenabonnement maandelijks opzegbaar.

Het zakelijk abonnement biedt keuze uit maar liefst 14 krantentitels. Bijvoorbeeld AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, NRC Handelsblad, nrc.next, Het Financieele Dagblad en de regionale kranten. Het is mogelijk om een op maat pakket samen te stellen, afgestemd op bezoekers, klanten of medewerkers. U kunt dagelijks verschillende aantallen en titels afnemen. Is het bedrijf een langere tijd gesloten, dan kan het abonnement gewoon een tijdje stil worden gezet.

Via de website www.leestafelkrant.nl kunnen LTO-leden eenvoudig zelf een pakket samenstellen. De rekentool berekent automatisch het eindbedrag per week. Om de korting te ontvangen, selecteren LTO-leden ‘LTO Nederland’ als brancheorganisatie en zij vullen hun lidmaatschapsnummer in. Liever telefonisch bestellen, dat kan ook. De persgroep is bereikbaar via: 010 – 406 6400 of stuur een e-mail naar verkoop@persgroep.nl (graag met vermelding van uw adres, telefoonnummer en lidmaatschapsnummer).

De enige voorwaarde voor dit abonnement is dat LTO-leden die interesse hebben minimaal vijf kranten per week afnemen. De facturatie vindt maandelijks achteraf plaats met btw-vermelding. De kosten zijn in veel gevallen aftrekbaar. Leden die reeds een abonnement hebben bij de persgroep en gebruik willen maken van het ledenvoordeelaanbod, kunnen zich melden door te bellen of een e-mail te sturen. De korting gaat in na afloop van het huidige contract.

Direct afsluiten

Voor meer informatie en het afsluiten van een abonnement met ledenkorting kijkt u op ltoledenvoordeel.nl/dagbladen

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.