Lekkere koffie wanneer je maar wilt

30 september 2016

|

Rose

Jacob Jan Homan: ‘Het is prettig om de dag te kunnen starten met een goede bak koffie.’

Akkerbouw- en vollegrondsgroentebedrijf Homan Export in Espel schenkt koffie van Pelican Rouge. Naast de eigen medewerkers is er veel aanloop op het bedrijf, van buurman tot vrachtwagenchauffeur en van leverancier tot keurmeester. Daarom is het handig dat er altijd verse koffie aangeboden kan worden.

‘We hadden eerst alleen koffie en espresso, maar sinds een half jaar hebben we een nieuwe automaat met meer mogelijkheden’, vertelt Jacob Jan Homan. ‘Die smaakvariatie wordt wel op prijs gesteld. Vooral ’s middags is de cacao geliefd.’ Homan is dik tevreden over de automaat, de koffie en de service van Pelican Rouge. Hij gebruikt de automaat niet alleen voor het bedrijf, maar haalt ook snel een kan koffie uit de kantine als hij thuis visite heeft. ‘Het is prettig om de dag te kunnen starten met een goede bak koffie’, zegt hij.

Stevige bak goede koffie

Wie de hele dag hard moet werken, heeft op zijn tijd behoefte aan een stevige bak goede koffie. Pelican Rouge verzorgt een passend aanbod van koffie en automaten voor LTO-leden. Boer en tuinder hebben zo zelf geen omkijken meer naar de beschikbaarheid van lekkere koffie op elk moment van de dag. “Ontzorgen is onze kracht.’
Pelican Rouge is sinds eind 2015 exclusief aanbieder van koffie en automaten voor LTO-leden via LTO Ledenvoordeel. Accountmanager Albert-Jan Klooster heeft het er maar druk mee. ‘We krijgen heel veel aanvragen’, vertelt hij. ‘Van grote bedrijven met veel werknemers tot gezinsbedrijven waar nog gewoon koffie aan de keukentafel wordt gedronken.’

Voor ieder bedrijf

Pelican Rouge heeft dan ook voor ieder bedrijf een passend systeem. Er is keuze uit drie zetsystemen: vriesdroog, fresh brew en bonen. Het bedrijf levert niet alleen de automaten en koffie, maar ook de bekertjes, lepeltjes en andere toebehoren. Bovendien biedt het bedrijf een volledige garantieservice. Dat betekent dat, gedurende de vijf jaar dat de automaat wordt gehuurd, het onderhoud en eventuele reparatie voor rekening van Pelican Rouge is. Deze service geldt ook voor bedrijven die een automaat kopen met een minimale afname. De meeste bedrijven kiezen echter voor huur, vertelt Klooster. ‘Dat kan al vanaf 17 euro per maand.’

Het voordeel voor LTO-leden bestaat uit korting op de automaten en de koffie. Deze kan oplopen tot maar liefst 65 procent. ‘Dat scheelt nogal wat als je uitgaat van gemiddeld vier tot vijf kopjes per persoon per dag’, rekent de accountmanager voor. Het gaat daarbij overigens niet alleen om ‘gewone’ koffie. De automaten kunnen verschillende soorten koffie zetten, zoals cappuccino en Wiener melange. Ook is heet water voor thee of een beker chocolademelk mogelijk. De systemen kunnen rechtstreeks op de waterleiding worden aangesloten, maar zijn ook in tankuitvoering leverbaar.

Bekijk de krant digitaal

ledenvoordeelkrant_voorkant

Ledenvoordeel op koffie

Leden van LTO maken gebruik van de speciale voorwaarden die zijn bedongen door LTO Ledenvoordeel. De kortingspercentages zijn als volgt opgebouwd:

  • Leden krijgen 44% tot 65% korting op instant koffie;
  • Leden krijgen 32% tot 49% korting op freshbrew, bonen en cups;
  • Leden krijgen 34% tot 43% korting op automaten.

De korting kan hierdoor flink oplopen. Voor meer informatie over het ledenvoordeel op koffie gaat u naar www.ledenvoordeel.nl/koffie.

Koffie_16x9

34% tot 43% korting Pelican Rouge

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.