Met spoed uw EH middel nodig?

2 februari 2015

|

Rose

Binnen enkele uren een werkend eHerkenningsmiddel? Het kan met de spoedprocedure! Bel 0900 – 2689363

Vraagt u Z login eHerkenning aan, dan wordt uw aanvraag binnen 1 tot 3 werkdagen door Zet Solutions verwerkt. Let wel, dit kan alleen als alle gegevens en eventuele aanvullende documenten compleet en voorzien van de juiste handtekening door hen zijn ontvangen.

Wanneer het echter nodig is om nog sneller over een Z login eHerkenningsmiddel te beschikken, kunt u gebruik maken van de spoedprocedure. U ontvangt dan binnen een werkdag, als het moet binnen enkele uren, uw Z login eHerkenningsmiddel waarmee u kunt inloggen bij overheidsdiensten. Ook hiervoor geldt dat alle benodigde gegevens en documenten correct beschikbaar zijn voor controle en verwerking.

Aan de spoedprocedure zijn extra kosten verbonden. U kunt gebruik maken van de spoedprocedure voor middelen op betrouwbaarheidsniveau EH2 en EH2+. Wilt u met spoed EH3 aanvragen informeer dan naar de mogelijkheden bij Zet Solutions.

Alleen de wettelijk vertegenwoordiger kan zelf de middelen ophalen op het kantoor van Zet Solutions in Lelystad. Kan deze persoon niet zelf langskomen dan bezorgt Zet Solutions het middel per koerier. De wettelijk vertegenwoordiger moet dan wel beschikbaar zijn op het bedrijf om de activatiebrieven in ontvangst te nemen.

Wilt u gebruik maken van de spoedprocedure?

Neem dan altijd eerst telefonisch contact met Zet Solutions op via telefoonnummer: 0900-2689363. Zij kunnen dan de mogelijkheden en wensen met u doornemen en ervoor zorgen dat uw aanvraag correct en snel afgehandeld kan worden.

Extra kosten verwerken spoedaanvraag:
•Reguliere spoedverwerking, gegarandeerd vandaag verwerken en bij de post aanbieden: € 25,-
•Ophalen in Lelystad: € 50,-
•Bij inzet koerier: € 15,- per aanvraag extra, plus de kosten voor het daadwerkelijk bezorgen (54 cent p/km).

Spoedprocedure nodig? Bel: 0900-2689363

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.