Nieuw collectief voor werknemers in de agrosector

26 november 2015

|

Rose

Wageningen 26 november 2015 – Iedereen die werkzaam is in de agrosector kan sinds kort gebruikmaken van een nieuw collectief voor zorgverzekeringen. Dit collectief heet Agro+Zorg en met dit collectief krijgen agromedewerkers tot 10% korting op de basiszorgverzekering en tot 17% korting op de aanvullende verzekering. Hiermee is een besparing van ruim €100,- per jaar mogelijk.

Ruim een half miljoen Nederlanders werken in de land- en tuinbouwsector. In deze sector is altijd genoeg te doen. Het is mooi werk maar vaak ook zwaar en hard werken en daar hoort een zorgverzekering bij die bij deze levensstijl past. Daarom heeft het Agro+Zorg collectief uitstekende voorwaarden en scherpe premies bedongen voor de zorgverzekering. Er is geen lidmaatschap of abonnement voor nodig om hier gebruik van te kunnen maken.

Korting bij twee verzekeraars

Via Agro+Zorg is er keuze uit twee vooraanstaande zorgverzekeraars. Dit zijn Zilveren Kruis en CZ. De keuze hiervoor ligt bij de agromedewerker. Ook zijn er mogelijkheden voor aanvullende verzekeringen zodat iedereen de verzekering kan afstemmen op zijn of haar eigen behoeftes. Bijkomend voordeel is dat niet alleen werknemers in de agrosector profiteren maar ook hun gezinsleden mogen er gebruik van maken. Werknemers regelen alles zelf met Agro+Zorg ook de premie wordt rechtsreeks bij de medewerker(s) geïncasseerd. Om het werkgevers gemakkelijk te maken, zijn er informatiepakketten beschikbaar die aan medewerkers verstrekt kunnen worden. Ook kunnen werkgevers hun medewerkers attenderen op Agro+Zorg door hen te verwijzen naar www.agropluszorg.nl
Agro+Zorg is een initiatief van LTO Bedrijven – een gezamenlijke activiteit van de Land- en Tuinbouw organisaties. Meer informatie is te vinden op www.agropluszorg.nl

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.