Nieuw: LTO Verzekeringen

16 april 2018

|

Rose

Zeer recent hebben de drie LTO-organisaties LTO Verzekeringen gelanceerd. Boeren en tuinders kunnen bij LTO Verzekeringen terecht voor al hun verzekeringsvraagstukken. Wat betekent dit nu voor u?

De landelijke aanpak van LTO Verzekeringen houdt in dat u kan profiteren van een grotere inkoopkracht. En voor uzelf betekent dit betere voorwaarden en een aantrekkelijke premie.

Collectief voordeel

Collectief voordeel op verzekeringen klinkt misschien niet als iets nieuws, maar tot voor kort was dit alleen van toepassing voor de zorg-, arbeidsongeschiktheid en particuliere schadeverzekeringen. Ledenvoordeel op een bedrijfsverzekering was lastig te realiseren met de grote verzekeringsbedrijven, want het is en blijft een maatwerkproduct. Met LTO Verzekeringen is dit nu wel mogelijk geworden, dankzij haar unieke positie.

Behalve een lagere kosten zitten er ook voordelen in de aanvullende dekking en de exclusieve verzekeringsproducten. Denkt u hierbij aan sector specifieke-producten, zoals de melkdekking voor de melkveebedrijven. Deze unieke dekking vergoedt de eigen verontreinigde melk, ook als deze (nog) niet is geleverd.

Aan de keukentafel

Wij vinden continuïteit van uw bedrijf belangrijk. Een onafhankelijk gesprek aan de keukentafel geeft veelal een nieuw inzicht en leidt vaak tot een besparing en betere dekking. Dit advies kunnen we dankzij onze eigen adviseurs nu bij elke boer en tuinder in heel Nederland geven.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bekijk het verzekeringsaanbod

 

Verzekeringen nieuws

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

6 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket afgestemd op uw (zorg)behoeften.

20 november 2023

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.