Scherp tarief bij mobiele telefonie

21 september 2017

|

Rose

Inkoper Arnout Goeman: ‘Mobiele telefonie op het platteland was nog nooit zo voordelig’

Boeren en tuinders die lid zijn van LTO kunnen sinds kort voordelig mobiel bellen en internetten met Telfort Zakelijk. LTO Ledenvoordeel heeft stevig onderhandeld en heeft scherpe tarieven en voorwaarden weten te realiseren voor mobiele telefonie.

Telfort Zakelijk is het zusterbedrijf van KPN en richt zich op de (klein) zakelijke beller. Het bedrijf heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Klanten die de helpdesk bellen, krijgen snel iemand te spreken. Telfort Zakelijk maakt gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN.

LTO Ledenvoordeel heeft diverse aanbieders van mobiele telefonie met elkaar vergeleken. Op basis van het uitgebreide selectieproces komt Telfort Zakelijk het beste uit de bus als het gaat om prijs, kwaliteit, service en gemak. Leden kunnen tevens hun nummer behouden als zij van dit ledenvoordeel gebruik willen maken.

De afgelopen jaren is het mobiel dataverbruik onder boeren en tuinders gegroeid. Steeds meer boeren en tuinders zijn in het bezit van een smartphone waardoor er meer data verbruikt wordt.

Dataverbruik groeit

Ook groeit het verbruik onder de agrariërs die al langer over een smartphone beschikken. Uit cijfers van KPN blijkt dat deze trend zichtbaar is bij alle Nederlanders die klant zijn en gebruikmaken van het KPN-netwerk.

Onder andere het groeiende dataverbruik onder boeren en tuinders was reden voor LTO Ledenvoordeel om het ledenvoordeelaanbod op mobiele telefonie te herzien. Inkoper Arnout Goeman legt uit: ‘De ontwikkelingen in de telefoniemarkt zorgen ervoor dat we scherp moeten zijn in ons aanbod voor de leden. Voordeel van het LTO lidmaatschap staat bij ons voorop. Voortdurend kijken we of we het ledenvoordeel kunnen vergroten. We hebben stevige onderhandelingen gevoerd voor onze leden en het is gelukt om ervoor te zorgen dat de zakelijke mobiele telefonierekening van alle leden, die al gebruikmaken van het ledenvoordeel op mobiele telefonie, omlaag gaat. Dat is een mooi resultaat’.

Betrouwbaar netwerk KPN

Het bereik in het buitengebied laat nog wel eens te wensen over. In de selectieprocedure is daarom ook rekening gehouden met het netwerk. Goeman: ‘Wij kiezen voor Telfort Zakelijk met het KPN-netwerk. Het KPN-netwerk staat bekend als een betrouwbaar netwerk dat het over het algemeen op het platteland ook goed doet.’

LEDENKORTING

LTO Ledenvoordeel is ervan overtuigd dat er een zeer scherp aanbod ligt. Telfort Zakelijk heeft al scherpe tarieven en voor leden van LTO zijn deze tarieven nog scherper. Zo kunnen  leden voor € 14,50 onbeperkt bellen en hebben zij 6 GB mobiele data.

Meer informatie

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.