Stijgende energiekosten

17 mei 2018

|

Rose

Afgelopen jaar zagen we de energiekosten vooral toenemen door hogere belastingen, opslagen en netwerkkosten. Recent zien we ook stijgende leveringstarieven van zowel stroom en aardgas, door onder andere de toenemende vraag van de industrie. Wat betekent dat voor u?

Langer vast zetten

Om te zorgen dat u nog wat langer kan profiteren van lage energietarieven kunt u het tarief vast zetten. Zo zien we dat in toenemende mate gekozen wordt voor drie jarige collectieve aanbiedingen. Uiteraard blijft vast zetten altijd een gokje, want de mondiale ontwikkelingen kunnen altijd voor verrassingen zorgen.

Besparen

Een ondernemer die met de toekomst van zijn bedrijf bezig is kan er niet onderuit: energie besparen door te investeren in energie opwekken of reductie. Bekijk interessante besparingsmaatregelen:

Opwekken

Door zelf energie op te wekken bent u minder afhankelijk van de energiemarkt. Bovendien is de technologie beter dan ooit en daardoor zeer interessant. Zonnepaneleninstallaties zijn daardoor snel terugverdiend. Denk hierbij aan 6 á 7 jaar bij een schuin dak op het zuiden. Wachten op de technologische ontwikkeling heeft niet veel zin. Door de enorme vraag onder woningeigenaren, wooncorporaties en buitenlandse investeerders verwachten we zelf op korte termijn een stijging van de installaties omdat er schaarste ontstaat onder installateurs. Klik hieronder om nog te profiteren van de huidige tarieven van onze huidige zon-pv collectief.

Energie nieuws

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

9 april 2024

Pas op voor louche energieverkopers

We horen van veel van onze leden dat ze per mail, telefonisch of zelfs aan de voordeur benaderd worden door verschillende energieleveranciers om over te stappen.

5 april 2024

Zonnepanelen voorzien ook in onze toekomstige stroombehoefte

De familie Koskamp is voor de stroomvoorziening op hun melkveebedrijf in Breedenbroek overgestapt op zonnepanelen. Die hebben ze met korting via LTO Ledenvoordeel naar volle tevredenheid laten installeren door Tenten Solar uit Lichtenvoorde.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.