Wat vindt u van het concept Shortlease?

26 mei 2016

|

Rose

Wanneer u materieel voor een langere periode nodig heeft, kan het zinvol zijn om – naast koop en huur – te kijken naar andere financieringsvormen. Boels Verhuur heeft daarom het Shortlease concept ontwikkeld. Het gaat hierbij om huur voor een periode van minimaal 1 jaar. Hierbij stelt Boels één of meerdere machines ter beschikking voor een vast bedrag per maand.

Shortlease kan aantrekkelijk zijn in situaties waarbij het kopen van een machine niet uit kan vanwege de beperkte inzet of tijdelijk gebruik, maar waarbij het binnen handbereik hebben toch makkelijk is. Omdat Boels alle belang heeft bij tevreden klanten, helpt het bedrijf ondernemers met het kiezen van de voordeligste manier om een machine in te zetten. Als u denkt aan Shortlease, dan zorgt Boels voor een gedegen berekening. Zo heeft u inzichtelijk welke huuroptie voor u het voordeligst uitpakt.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.