Hoge kortingen bij Lyreco!

Lyreco is al bijna 90 jaar leverancier van kantoor- en werkplekbenodigdheden voor binnen en buiten. U kunt er terecht voor ruim 10.000 artikelen. Denk hierbij aan alle producten op het gebied van Administratieve producten, Persoonlijke Beschermingsmiddelen, Catering- & Hygiënische producten, Om gebruik te maken van deze korting hoeft u zich alleen maar te registreren via LTO Ledenvoordeel.

Kunnen wij u helpen?

Joah (foto) en Velca helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Waarom bij Lyreco bestellen?

Bij Lyreco staat uw gemak voorop. U krijgt een vaste contactpersoon, een eigen bezorger, een ruim assortiment, meerdere bestelmogelijkheden en gratis verzending bij bestellingen vanaf € 25,-. Al uw verbruiksgoederen bestelt u eenvoudig bij Lyreco en ontvangt u de volgende werkdag zodat u de deur niet meer uit hoeft. Dit stelt u als agrarisch ondernemer in staat om u zonder afleiding bezig te houden met uw werkzaamheden. Bovendien ontvangt u 30% korting op uw bestellingen.

Zorgvuldig vergeleken

LTO Ledenvoordeel heeft diverse leveranciers van werkplekbenodigdheden voor binnen en buiten met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, de levering en de service. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Lyreco als beste uit de bus als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding, service, assortiment en ervaring.

Scherpe tarieven

Bij het selecteren van een leverancier voor onder andere kantoorartikelen, is de keuze gemaakt voor Lyreco vanwege de scherpe tarieven die ze hanteren. Gecombineerd met een hoogstaande service en het feit dat er naast kantoorartikelen ook persoonlijke beschermingsmiddelen aanbieden.

Voordelen

Het bedrijf levert de producten de eerstvolgende dag direct af. Ze hebben – in tegenstelling tot veel andere partijen – een enorm uitgebreid assortiment van werkplaats- en kantoorbenodigdheden. Zo grijpen klanten eigenlijk nooit mis.

Bestellingen

Door de veelzijdigheid, goede service en scherpe tarieven is Lyreco een goede match met de agrarische sector. Boeren en tuinders hoeven in principe nooit meer de deur uit voor kleine – of grote – bestellingen. Bovendien hoeven leden maar een telefoontje te plegen en het wordt geregeld.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

U hecht veel belang aan de veiligheid van uw personeel. De grootste oorzaken van werkongevallen zijn: vallen van grote hoogte, machineveiligheid, geraakt worden door vallend gereedschap en aanrijding. Van oordoppen over veiligheidsbrillen naar veiligheidskleding of voetbescherming, Lyreco heeft alles om uw werknemers te beschermen en hun werkplek ongeval vrij te houden. U hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment van veiligheids- en professioneel beschermingsmateriaal.

Een greep uit het assortiment van Lyreco

Persoonlijke Beschermingsmiddelen & Veiligheidsproducten

Oog-, Gehoor-, Adem- en Handbescherming, Kleding, Signalisatie, Brandveiligheid, EHBO en Zaklampen enz..

Administratieve producten

Computerbenodigdheden (muis, toetsenbord, printer, verlengsnoeren), Rekenmachines, Batterijen, Kopieerpapier, Schriften en schrijfblokken, Bedrijfsformulieren (kasbewijzen, kasboeken, e.d.), Pennen & potloden, Stiften en markers, Nieten, perforeren, plakken en snijden en Kantoorinrichting enz.

Overige werkplekbenodigdheden

Welding & engineering (lassen), Industriële labels, Etiketten, Stiften en markers, Lijmen en snijden, Veiligheidsproducten, Verpakking- en verzendmaterialen enz.

Catering- & Hygiënische producten

Benodigdheden voor de kantine en werkplek zoals warme dranken (soep, koffie, thee), en koude dranken (frisdranken en water), Hygiëne producten zoals handzeep of -gel, mondkapjes en Schoonmaakmiddelen zoals poetsrollen, vuilniszakken en afvalbakken en afwasmiddelen enz.

LTO-voordeel account aanmaken

Alle leden met een bedrijf (KvK en/of BTW-nummer) kunnen zich aanmelden voor ledenvoordeel van 30% korting bij Lyreco. Via onderstaande knop heeft u dit zo geregeld.

Werkplaats en kantoor nieuws

30 mei 2024

Voorkom gehoorschade!

Te lange blootstelling aan hard geluid zonder gehoorbescherming in bijvoorbeeld de agrarische sector, kan blijvende schade aan het gehoor veroorzaken.

8 april 2024

Bescherm uw werknemers tegen de zon

Werken op het land brengt vele uitdagingen met zich mee, waaronder langdurige blootstelling aan de zon. Zonnebrandcrème biedt bescherming.

4 september 2022

Tips over omgaan met stof

Steeds meer ondernemers schenken aandacht aan stof en zijn zich bewust van het feit dat stof een sluipmoordenaar kan zijn, stelt adviseur Marcel van Diepen van Stigas.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.