Voordelig elektrisch laden

Al jarenlang maken onze leden met veel plezier gebruik van ledenvoordeel op brandstof met een handige tankpas. Ook ondernemers met elektrische auto’s helpen we graag zo goed mogelijk op weg, daarom bieden we hen een voordelige laadpas aan. U kunt kiezen voor een laadpas van BP, Shell of TotalEnergies. Met deze passen laadt u tegen de reguliere tarieven, zonder opslagen. De passen zijn te gebruiken bij bijna alle laadpalen in Nederland (en Europa).

Vraag via onderstaande knop direct een pas aan.

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Ledenvoordeel

Vanwege de toegenomen vraag, kunnen we vanaf heden ook een aantrekkelijk aanbod voor elektrisch laden doen (EV). Bij TotalEnergies, Shell en BP kunt u een elektrische laadpas aanvragen, waarmee u in heel Europa kunt laden. U kunt de pas gebruiken bij bijna alle laadpunten; thuis, onderweg en bij snelladers. U laadt tegen transparante tarieven en zonder extra opslagen. Bij snelladen krijgt u bovendien tot 10 ct korting per kWh. Voor € 7,95 (excl. btw) per maand krijgt u een laadpas, zonder contractduur zodat u nergens verplicht lang aan vast zit. De laadpas is ook als brandstofpas te gebruiken. Ideaal dus bijvoorbeeld voor hybride auto’s.

Wel zo makkelijk

Uw tankbeurten worden automatische verrekend van thuisladingen naar zakelijk. U ontvangt maandelijks een overzichtelijke factuur, en kunt deze met automatische incasso betalen. Op deze manier kunt u heel eenvoudig de btw-teruggave regelen. En u kunt uw eigen pincode kiezen voor de pas. Wel zo makkelijk.

Handig combineren
Heeft u al een BP of TotalEnergies tankpas? Dan kunt u deze vervangen voor de gecombineerde laadpas inclusief brandstof, u dient de pas dan opnieuw aan te vragen.

Overal snel bijgeladen

Met de laadpas kunt u normaal, snel en ultrasnel laden, zowel thuis als onderweg.
Op alle openbare laadpalen kunt u terecht. De dekking is enorm groot:

De BP-laadpas kunt u gebruiken bij ruim 160.000 laadpunten in Europa en beschikt ook over een handige app om laadpalen te zoeken.

Ook met de BP-laadpas kunt u brandstof tanken en ontvangt u de LTO-korting.

Met de Shell-pas kunt u laden bij 100.000-en laadpunten in Europa. Laadt u bij een Shell Recharge station, krijgt u bovendien 12 ct korting per kWh. De Shell-pas is aan te vragen via de Shell Fleet App.

Met de TotalEnergies-pas kunt u terecht bij ruim 325.000 laadpunten in Europa. Daarnaast kunt u ook tol betalen (in Nederland en in het buitenland) en ontvangt u de gebruikelijke LTO-korting op (eventueel) brandstof en car-wash.

Met de gratis TotalEnergies My Card (voor iOS en Android) vindt u gemakkelijk een laadpunt en kunt u ook digitaal laden met uw smartphone.

Laadpas bestellen?

De laadpassen zijn online aan te vragen. Heeft u nog vragen? Neem contact op met LTO Ledenvoordeel.

Transport nieuws

11 maart 2024

LTO Ledenvoordeel en leden van BOVAG Rijscholen slaan handen ineen voor verkeersbewuste agrarische jeugd

In een gezamenlijke inspanning om de verkeersveiligheid te bevorderen en met een focus op de agrarische jeugd, bundelen LTO Ledenvoordeel en leden van BOVAG Rijscholen hun krachten.

30 oktober 2023

Zonder problemen de winter door met Blauwe Diesel

De winterperiode staat voor de deur. Als het gaat vriezen, hoeven Blauwe Diesel-gebruikers zich geen enkele zorgen te maken. Blauwe Diesel is namelijk beveiligd tot -20 graden.

16 oktober 2023

LTO Ledenvoordeel en GreenChem BV lanceren voordelige Adblue voor LTO-leden

Wageningen, 16 oktober - LTO Ledenvoordeel is verheugd om aan te kondigen dat we een nieuw ledenvoordeel hebben gelanceerd in samenwerking met GreenChem BV, een toonaangevende leverancier van Adblue.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.