Agrarisch zorgcollectie voor internationale werknemers

Heeft u tijdelijk internationale werknemers in dienst? Heeft u deze verzekerd voor zorgkosten in Nederland? Het afsluiten van een Nederlandse zorgverzekering is verplicht voor iedereen die in Nederland werkt, zo ook uw internationale werknemers. Ook al heeft deze in het thuisland een zorgverzekering afgesloten. LTO Arbeidskracht biedt verschillende voordelige zorgverzekeringen voor uw tijdelijke buitenlandse medewerkers.

Zorg voor uw medewerkers

LTO Arbeidskracht is marktleider in het aanbieden van collectieve zorgverzekeringen voor internationale werknemers in de agrarische sector. Hiervoor werken we samen met HollandZorg en Zilveren Kruis. Internationale werknemers van agrarische werkgevers profiteren van een aantrekkelijke korting op hun zorgverzekering. Als extra service vraagt LTO Arbeidskracht zorgtoeslag aan, hiermee worden de premiekosten vrijwel volledig gecompenseerd.

Het is geen overbodige luxe om de zorgverzekering voor uw werknemers goed op orde te hebben. Zorgkosten zijn veel eerder gemaakt dan u denkt. Niet alleen bij een bedrijfsongeval, maar ook buiten werktijd kan uw medewerker bijvoorbeeld zijn been breken of een hartaanval krijgen. Met het verzekeringsaanbod van LTO Arbeidskracht zorgt u er als werkgever voor dat de zaken rondom de zorgverzekering goed, voordelig en eenvoudig geregeld zijn.

Voorkom een boete

Door een Nederlandse zorgverzekering af te sluiten voorkomt uw werknemer een boete van het CAK en is deze verzekerd van goede zorg in Nederland én komt u als werkgever niet voor verrassingen te staan.

U kunt als werkgever eenvoudig en snel een zorgverzekering regelen in het Digitaal Loket van LTO Arbeidskracht. U heeft alleen het BSN, de NAW-gegevens en een kopie van het legitimatiebewijs van uw medewerker nodig. U kunt uw werknemers dagelijks aan- en afmelden.

In het unieke zorgverzekeringscollectief van LTO Arbeidskracht betalen uw internationale werknemers een lage dagpremie en hebben geen verplicht eigen risico. Deze premie houdt u eenvoudig in op het loon, zodat u geen rompslomp heeft met het incasseren hiervan.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer te weten komen over de zorgcollectieven van LTO Arbeidskracht? Bezoek de website of neem vrijblijvend contact op via 088 472 42 00 of info@ltoarbeidskracht.nl.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.