Profiteer van voordelige afvalinzameling!

Al veel agrariërs profiteren van de samenwerking tussen afvalinzamelaar Van Happen Containers en LTO Ledenvoordeel. Door collectieve inkoop krijgen agrariërs die lid zijn van LTO namelijk de beste voorwaarden en een uitstekende prijs.

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Zorgvuldig vergeleken

LTO Ledenvoordeel heeft diverse afvalinzamelaars met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de landelijke dekking, prijs-kwaliteit verhouding en service. Maar ook naar ervaring in de agrarische sector. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt Van Happen Containers als beste uit de bus als het gaat om landelijke dekking, prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en ervaring in de sector.

Rolcontainers periodieke lediging
Open containers eenmalige lediging
Semi-ondergronds containers

Samen duurzaam ondernemen

Van Happen Containers investeert al jaren in een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Een mooi bewijs hiervan is de MVO-Prestatieladder niveau 4. Dat is een erkenning voor het aantoonbare resultaten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Iedere dag streeft Van Happen Containers ernaar om samen met haar medewerkers, klanten, leveranciers en samenwerkingspartners ‘Samen Duurzaam te Ondernemen’. Hierbij kan de klant vertrouwen op onze jarenlange ervaring en kennis van onze dienstverlening en op de zorg dat onze dienstverlening en materieel altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Alle voordelen op een rijtje

Interesse?

Heeft interesse om te besparen op uw afvalinzameling? Klik dan hieronder voor een vrijblijvende aanvraag.

diensten nieuws

15 december 2023

Voorkom een plaag, begin vandaag

Het beheersen van ratten en muizen moet sinds dit jaar, zowel binnen als buiten gebouwen, volgens de IPM-werkwijze gebeuren.

7 december 2023

Steeds meer boeren en tuinders kiezen voor koffie van SMIT&DORLAS

SMIT&DORLAS levert al twee eeuwen koffie uit eigen branderijen.

2 oktober 2023

Koffie en kracht gebundeld: een smaakvolle samenwerking

LTO Ledenvoordeel is verheugd om de nieuwste toevoeging aan haar netwerk van partners aan te kondigen. SMIT&DORLAS, een gerenommeerde naam in de koffie-industrie

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.