Voordeel op mestsilo’s, mestbassins en afdekkingen

In de afgelopen 70 jaar is Genap uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van folietoepassingen voor opslagsystemen en afdekkingen voor mest, digestaat en biogas. Mestbassins en silosystemen vormen de kern van het assortiment.
De mestopslagsystemen zijn overigens niet alleen geschikt voor mest maar ook voor het opslaan van water, slib en andere vloeistoffen.

Genap produceert folieconstructies op maat voor haar klanten wereldwijd. Dankzij een eigen R&D-afdeling en laboratorium heeft ze vanaf het ontwerp tot het realiseren van de oplossing alles in eigen hand, waardoor ze de hoogste kwaliteit kan garanderen. Alle systemen zijn voorzien van een KIWA-certificaat.

Genap levert ook diverse wateropslagsystemen die volledig op maat en naar wens gemaakt worden. Speciaal voor LTO leden heeft Genap aantrekkelijke kortingen.

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Oplossingen voor mestopslag

Genap levert diverse mestopslagsystemen zoals mestsilo’s, mestbassins, drijfkleden en overkappingen. Met het alles-in-1-concept wordt het gehele traject van advies en productie verzorgd tot en met plaatsing en zelfs onderhoud en keuring van het mestopslagsysteem. Zo heeft u één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Over Genap

LTO Ledenvoordeel selecteerde Genap als partner vanwege hun ervaring op het gebied van mestopslagsystemen en afdekkingen. Al sinds 1951 is Genap specialist op het gebied van folieconstructies voor de agrosector. In de productielocaties in ’s-Heerenberg en Steenwijk produceren ze folieconstructies op maat. Vanaf het ontwerp tot het realiseren van de oplossing hebben ze alles in eigen hand en kunnen de hoogste kwaliteit garanderen. Daarbij verliezen ze de prijs-kwaliteitverhouding nooit uit het oog.

Het salesteam van Genap bestaat uit mensen met een agrarische achtergrond. Mensen die uit ervaring een gericht en eerlijk advies kunnen geven over de beste oplossing voor uw boerenbedrijf.

Mestsilo’s

De populaire gaasmatsilo is snel op te bouwen en relatief makkelijk verplaatsbaar. Dit systeem is opgebouwd uit stalen elementen die onderling gekoppeld zijn tot een sterke, stabiele wandconstructie met aan de binnenzijde een HDPE-folie in combinatie met een mestsilobekleding. De simpele constructie en eenvoudige en snelle montage maakt het tot een zeer betaalbare vorm van mestopslag.

Naast de gaasmaatsilo levert Genap ook betonsilo’s en golfplaatsilo’s.

Mestbassins

​Het mestbassin van Genap is een betaalbaar opslagsysteem voor grote hoeveelheden mest, dat bovendien makkelijk en snel te plaatsen is. Het bassin wordt uitgegraven en bekleed met folie. De uitgegraven grond wordt gebruikt om dijken aan te leggen. De diepte van het bassin is afhankelijk van de grondwaterstand. Genap levert maatwerk; de mestbassins zijn in elke gewenste afmeting leverbaar.

Afdekkingen mestopslag

In Nederland geldt een afdekplicht voor alle mestopslagsystemen. Genap voorziet zowel nieuwe als bestaande systemen van op maat gemaakte afdekkingen. We bepalen per situatie welk type afdeksysteem het meest geschikt is, rekening houdend met de lokaal geldende regelgeving en de klimatologische omstandigheden. Twijfelt u of uw huidige afdekking aan vervanging toe is of niet meer door de keuring komt? Vraag het de specialist.

Meer weten?

Meer weten? Genap ontzorgt u volledig. Wilt u meer weten over de te behalen voordelen van de mestopslagsystemen? Vul onderstaand aanmeldformulier in, dan neemt een adviseur van Genap binnen enkele dagen contact met u op.

Vestiging Steenwijk
Koematen 44
8331 TK Steenwijk
0521 – 85 76 75
info@genapagro.nl

genapagro.nl 

Silo-opslag nieuws

23 juni 2023

Klaar voor de toekomst met uw eigen wateropslag

Het is van cruciaal belang dat we vandaag de dag op een slimme manier met water omgaan. Hierbij speelt efficiënte wateropslag een essentiële rol.

24 mei 2023

Alles is maatwerk bij Genap, specialist in opslag- en afdeksystemen

Agrarische ondernemers kunnen bij Genap in ’s-Heerenberg terecht voor op maat gemaakte opslagsystemen en afdekkingen voor mest, digestaat, biogas, slib, water en andere vloeistoffen.

14 april 2023

Mestopslag of afdekking met ledenvoordeel

Aan het begin van de lente kunnen mestsilo’s en -bassins behoorlijk vol zitten.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.