OK-GAS_logo_transparant

Ledenvoordeel op propaangas

Het grootste propaancollectief van Nederland!

De collectieve inkoop van propaangas bij OK Gas biedt u direct voordeel van uw lidmaatschap. Door de inkoop op grote schaal te organiseren voor de leden, heeft u uitstekende voorwaarden. Het resultaat? Een aanzienlijke besparing op de inkoop van uw propaangas.

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Zorgvuldig vergeleken

LTO Ledenvoordeel heeft diverse propaangas leveranciers met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de wensen van LTO-leden door gezamenlijk een programma van eisen op te stellen. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt OK Gas als beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, ervaring en service.

Propaangas met veel voordelen

Door met het hele LTO-collectief voor propaangas van één leverancier te kiezen, hebben wij uitstekende voorwaarden voor u kunnen bedingen. Een aantal voordelen lichten wij graag voor u uit.

Vanaf 2019 is propaan van OK Gas CO2-gecompenseerd is. De CO2-uitstoot van uw gasverbruik wordt gecompenseerd door te investeren in afname van CO2-uitstoot elders op de wereld. OK Gas koopt emissiereductie certificaten, de zogeheten VER’s. Deze worden besteed aan projecten die zorgen voor de vermindering van de hoeveelheid CO2-uitstoot. Het gaat bijvoorbeeld om projecten voor duurzame energie of bosaanplant. Onafhankelijke internationale keuringsinstanties regelen dit systeem van VER’s.

Groene elektriciteit
OK Gas investeert door de aankoop van VER’s in projecten in India. Daarvan worden afvalverwerkingsinstallaties in gebruik genomen, die stedelijk afval mechanisch behandelen en verwerken. Op die manier komt er minder methaangas vrij en kan er groene elektriciteit mee worden geproduceerd.

Wat heb je hieraan als ondernemer en LTO-lid? Het reduceren van de uitstoot van broeikasgassen wordt een steeds belangrijker aspect van de bedrijfsvoering. Steeds meer afnemers zijn hiermee bezig. Boeren en tuinders in steeds meer sectoren krijgen ermee te maken.

Scherpe collectieve tarieven

De collectieve inkoop van propaangas bij OK Gas, propaangasleverancier met 50 jaar agrarische ervaring, biedt u direct voordeel van uw LTO-lidmaatschap. LTO Ledenvoordeel verzorgt de inkoop op grote schaal voor alle LTO Leden. Hierdoor heeft u uitstekende voorwaarden. Het resultaat? Een aanzienlijke besparing op de inkoop van uw propaangas.

Gegarandeerde beschikbaarheid

OK Gas heeft een landelijk dekkend netwerk (m.u.v. de Waddeneilanden) en levert propaangas via haar eigen transportafdeling. Dankzij een capaciteit van meer dan 3 miljoen liter wordt u een hoge mate van productbeschikbaarheid gegarandeerd. Met een eigen technische dienst en een deskundige binnen- en buitendienst wordt u volledig ontzorgd.

Automatische bevoorrading

Door middel van een uniek computersysteem wordt iedere dag gekeken op basis van alle weersfactoren wat het verbruik is geweest bij LTO-leden. Dus: tijdige bevoorrading zonder dat de klant zich daarover zorgen hoeft te maken. Voor klanten met een onvoorspelbaar verbruik, biedt OK Gas de mogelijkheid om een zender op de tank te plaatsen. Hiermee kan OK Gas ‘online’ iedere dag de laatste tankstand aflezen.

Boeren doen al mee aan dit collectief
0

Bekijk de ervaringen van andere leden

BartLubbers-StalTank_319

“Ons ledenvoordeel loopt op tot ruim € 500.”

Bart Lubbers

Melkveehouder uit Arnhem

Propaan_gert

“Ik heb nog nooit zonder gas gezeten.”

Gert van Lienden

Kalverhouder uit Lienden

Klimp_OKGas_800

“Bij OK Gas hebben ze verstand van zaken.”

Bart Klimp

Akkerbouwer uit Oostwold

Ook uw propaangas collectief inkopen?

Vul vrijblijvend het contactformulier in voor meer informatie. OK Gas neemt dan contact met u op voor een persoonlijke afspraak over de mogelijkheden en tarieven.

Propaangas nieuws

15 september 2023

Vliegende start camperplaats door OK Gas

De korte aanlooptijd van de nieuwe camperplaats bracht de uitdagingen van een goede warm­watervoorziening met zich mee. Propaangas was de oplossing.

3 juni 2021

OK Gas biedt alle voordelen van gas

Veehouder Wout Speijers is een tevreden klant van OK Gas.

24 mei 2017

‘Bij OK hebben ze verstand van zaken’

Op het akkerbouwbedrijf van maatschap Klimp in het Groningse Oostwold staat een graandroger, die wordt gestookt op propaangas van OK Gas.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.