Onbemande koffie en foodtech oplossingen

Selecta serveert niet alleen koffie, snacks en drankjes: wij willen dat de klanten zich overal thuis voelen door passie en professionaliteit te combineren. Wij hebben altijd gewerkt aan de verbetering van het concept “vending’: van een eenvoudige ‘automaat’ naar een complete service op maat van de klant. Selecta biedt daardoor kwalitatieve koffies en innovatieve snack en lunch oplossingen. Als LTO-lid krijgt u tot 40% korting op materialen en 25% korting op machines. Ook voor koffie en koffieapparaten. Vul onderstaand formulier in en Selecta neemt binnen een paar dagen contact met u op.

Kunnen wij u helpen?

Joah (foto) en Velca helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Samenwerking met Selecta

Selecta heeft alle ervaring met het verblijden van uw gasten en medewerkers, deze delen ze graag met jou in een adviesgesprek. Wij hebben goede afspraken gemaakt met Selecta zodat u niet alleen de beste service en kwaliteit, maar natuurlijk ook de beste prijs ontvangt. Vraag een gratis adviesgesprek aan.

 Meer informatie over uw voordeel bij Selecta?

Via het aanmeldformulier kom je in contact met Selecta. Zij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden die passen binnen uw bedrijfssituatie. Denk hierbij aan de apparatuur, ingrediënten en onderhoudsvormen. Hierbij hanteren ze de LTO prijslijst waardoor u gegarandeerd bent van een scherpe prijsstelling.

Mars intelligente vendingmachine

Deze Mars machine, beschikbaar in verschillende uitvoeringen, is een volledige ontzorging in ieders snackvoorziening. Selecta verzorgt de machine, waardoor de A-merk snacks en dranken 24/7 beschikbaar zijn zonder dat daar extra personeel voor nodig is. De machine wordt neergezet op bedrijven met genoeg verkoop, dus u heeft geen aankoop- of huurkosten.

Albert Heijn to go SmartFridge

Zou het niet handig zijn als u fresh food, snacks en dranken kon aanbieden in één oplossing? Als u de catering kon vervangen door een voordeliger alternatief zonder personeel?

De diefstalbestendige Albert Heijn to go Smartfridge van Selecta is ideaal voor kleinere ruimtes. De slimme koelkast is te openen met een digitaal betaalmiddel en detecteert automatisch welke artikelen de consument pakt, zodat de transactie van begin tot eind probleemloos verloopt. Zo kunt u werknemers of bezoekers een vers en bewust assortiment aanbieden. Als u op zoek bent naar een 24/7 oplossing die perfect is voor flexibele werkstijlen, is de Albert Heijn to go het antwoord.

Vraag vrijblijvend meer aan bij Selecta?

Selecta kijkt samen met u wat de beste oplossing is op het gebied van koffie, drankjes, snacks en lunchmogelijkheden voor uw bedrijf. Maak snel een afspraak.

Diensten nieuws

15 december 2023

Voorkom een plaag, begin vandaag

Het beheersen van ratten en muizen moet sinds dit jaar, zowel binnen als buiten gebouwen, volgens de IPM-werkwijze gebeuren.

7 december 2023

Steeds meer boeren en tuinders kiezen voor koffie van SMIT&DORLAS

SMIT&DORLAS levert al twee eeuwen koffie uit eigen branderijen.

2 oktober 2023

Koffie en kracht gebundeld: een smaakvolle samenwerking

LTO Ledenvoordeel is verheugd om de nieuwste toevoeging aan haar netwerk van partners aan te kondigen. SMIT&DORLAS, een gerenommeerde naam in de koffie-industrie

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.