Heeft u al een AED op uw bedrijf?

We hopen allemaal het nooit mee te maken. Een familielid, medewerker of bezoeker zakt in elkaar en heeft een hartstilstand. Maar het gebeurt! En daarom is het verstandig om als bedrijf voorbereid te zijn. De cijfers laten ook duidelijk zien dat een AED een significant verschil kan maken op de overlevingskans. Voor de groeiende groep ondernemers die zich hiervan bewust is, is er een collectieve inkoop opgestart.

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

De beste AED voor uw bedrijf, omdat iedere seconde telt!

In Nederland overlijden per jaar ruim 16.000 mensen door een hartstilstand. Slechts 10% overleeft een hartstilstand zonder het gebruik van een AED. dit komt omdat de defibrillatieschok vaak te laat komt. Komt deze schok na 6 minuten is de overlevingskans 25% en na 12 minuten is de overlevingskans nihil. De Nederlandse norm voor de aanrijtijd van een ambulance is ongelukkigerwijs 13 minuten.

Een ambulance is vaak te laat. Vooral op het platteland.

Juist omdat de ambulance vaak te laat is in het buitengebied, is het zo belangrijk om een eigen AED in bezit te hebben. Hiermee vergroot u de kans aanzienlijk om medewerkers of bezoekers op uw bedrijf op tijd te helpen. Een snelle reanimatie in combinatie met het gebruik van een eigen AED, zorgt voor een overlevingskans van 90%!

Iedereen kan een AED gebruiken.

Wie denkt ‘Ik heb geen idee hoe een AED werkt! Ik kan toch niemand helpen’, heeft het mis! De AED van Philips werkt volledig automatisch. Wie het apparaat bedient hoeft enkel te luisteren naar de instructies van het apparaat en hij helpt u door het proces heen. Het gebruik van de AED is daarmee zó duidelijk en gemakkelijk, dat ook een ongetraind persoon ermee om kan gaan.

Philips HeartStart HS1 AED​

Ideaal voor binnen
De Philips HeartStart HS1 AED is de meest verkochte, snelste en makkelijkste AED ter wereld. De ideale defibrillator voor iedereen dankzij zijn gebruiksvriendelijke handelingen en gesproken instructies tijdens het reanimatieproces. De Quick Shock technologie biedt een uitermate snelle schoktoediening; binnen 8,1 seconden! Uitermate snel in een situatie waar iedere seconde telt. Geen omkijken naar de AED dankzij dagelijkse zelftesten. Hierdoor is de AED betrouwbaar en altijd klaar voor gebruik.

 • Philips HeartStart HS1 AED
 • Batterij en elektroden voor volwassenen
 • Draagtas
 • Snelle interventiekit
Normale prijs: € 1.702,03
Ledenvoordeel prijs: € 935,-
Prijs AED excl. 9% BTW. Het pakket wordt gratis thuisbezorgd binnen 48 uur.

Philips HeartStart FRx AED

Ideaal voor buiten

De Philips HeartStart FRx AED is een uiterst robuuste en betrouwbare defibrillator. De AED is stof- en spuitwaterbestendig (IP55) waardoor hij geschikt is voor bijvoorbeeld een stal, fabriekshal, boeren terrein of andere openbare ruimtes, aan een woonwijk of industrieterrein.
Deze defibrillator heeft als unieke eigenschap dat hij veilig gebruikt kan worden op een geleidende ondergrond. Dit betekent dat de AED ook op een nat oppervlak gebruikt mag worden en het slachtoffer nooit verplaatst hoeft te worden; zeer belangrijk als iedere seconde telt.

 • Philips HeartStart FRx AED
 • Batterij en elektroden voor volwassenen
 • Draagtas
 • Snelle interventiekit

Normale prijs: € 2.004,53
Ledenvoordeel prijs: € 1.170,-
Prijs AED excl. 9% BTW. Het pakket wordt gratis thuisbezorgd binnen 48 uur.

Extra opties

Uw AED veilig opgeborgen binnen handbereik
De Philips AED kan het beste op een vaste plek, veilig en beschermd, worden opgeborgen.
Hiervoor zijn een aantal oplossingen:
Volledig ontzorgd met een servicepakket
AED360-ProCardio biedt u de volledige ontzorging voor uw Philips HeartStart AED. Het service- en onderhoudspakket All-In is af te sluiten voor 5 jaar of 10 jaar. Sluit u een 10 jaar pakket af dan ontvangt u 2 jaar extra garantie, bovenop de 8 jaar fabrieksgarantie van Philips.
AED & Reanimatietraining op locatie
Philips AED’s kunnen en mogen gebruikt worden zonder training. In de praktijk blijkt echter dat iemand die een training heeft gevolgd met meer zelfvertrouwen hulp durft te verlenen. In 90 minuten leer je alles over de Philips AED en de basisbeginselen van reanimatie. De training is geschikt voor een groep tot 20 personen en wordt op locatie gegeven.

Veelgestelde vragen AED

 • Hoe onderhoud ik een AED?

  De batterij van een Philips AED gaat 4 jaar mee. Eens in de twee jaar dient de elektrodenset vervangen te worden. Zodra het energieniveau te laag is klinkt er een waarschuwingssignaal.
U kunt het vervangen zelf uitvoeren of gebruik maken van een serviceovereenkomst.

  Klik hier voor meer informatie over een serviceovereenkomst

 • Kan ik een AED bestellen voor mijn sportclub etc.?
  Ja, dat kan. U krijgt uiteraard ook korting als u LTO-lid bent. U dient dan wel u lidnummer op te geven en het opmerkingenvlak te voorzien van uw lidmaatschapsadres.
 • Kan ik een AED buiten plaatsen?
  Een AED bevat een accu. Deze heeft een cruciale functie. Een accu werkt niet goed bij temperaturen onder het vriespunt. Het is daarom aan te raden om de AED binnen te plaatsen. Een verwarmde opbergkast is een alternatief indien u de AED buiten wilt plaatsen.


Direct contact met AED360-ProCardio? Bel 035-3333 515 of info@procardio.nl

Algemene Leverings Voorwaarden AED360-ProCardio

De beste AED voor agrariërs

Onze inkopers hebben verschillende AED’s met elkaar vergeleken. Op basis van betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, medische kwaliteit én de scherpe prijs is er gekozen voor de Philips HeartStart HS1 AED en de Philips HeartStart FRx AED360-ProCardio is de leverancier die deze AED met ledenkorting aanbiedt aan leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB.

AED nieuws

8 januari 2024

Nu twee verschillende AED's met ledenvoordeel

Een AED redt levens! Een hartstilstand kan iedereen overkomen, u ook. Een familielid, vriend of medewerker, maar ook een onbekende kan plotseling neervallen met een hartstilstand. Weet u dan hoe u het slachtoffer het beste en snelste kunt helpen? Elke minuut is cruciaal…

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.