Alles over Telecom en IT

Persoonlijk advies van KPN

Naast telefonie nu ook ledenvoordeel op Zakelijk internet en TV van KPN. Combineer verschillende KPN-producten en profiteer van extra voordeel. uw persoonlijke adviseurs Marco Adam of Sandro van Dekken staan voor u klaar en zijn bereikbaar via 085- 488 47 56.

Het contact met de LTO-leden verloopt grotendeels digitaal, maar de adviseurs houden de lijnen graag kort. Ontvangt u liever advies op locatie? Vraag een gesprek aan middels onderstaand formulier.

Webinar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ullamcorper neque id augue suscipit, quis feugiat mi gravida. Proin mattis sapien ac nisi semper eleifend. Nulla scelerisque tristique risus quis sollicitudin...
  • Webinar

Webinar

LTO Ledenvoordeel en KPN organiseerden het webinar ‘Smartfarming met KPN Internet of Things’.

  • Combikorting

Mobiele telefonie

Naast telefonie krijgt u nu ook ledenvoordeel op Zakelijk internet en TV van KPN. Combineer verschillende KPN-producten en profiteer van extra voordeel.

  • Combikorting

Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel van KPN geniet u van razendsnel én betrouwbaar internet

  • Tot -37%

Smartphones

Speciaal voor leden heeft KPN extra voordelige supersterke smartphones opgenomen in het aanbod met een korting die kan oplopen tot 37%.

  • Tot -40%

KPN een MKB

Internet, vaste telefonie, TV, mobiel en wifi van KPN met interessante korting.

nieuws

17 mei 2024

Nieuwe sensortechniek KPN geschikt voor ieder bedrijf

Sneller en preciezer informatie krijgen over dieren, gewassen of de bodem en die informatie overzichtelijk in beeld brengen. Dat is wat nieuwe sensortechnieken van KPN Miggy bieden.

25 april 2024

‘Aaltjesonderzoek is belangrijker dan een brandverzekering voor ons huis’

De broers Pieter en Marcel Lucassen kweken jaarlijks ruim 10 miljoen vaste planten. Elk jaar laten ze hun percelen testen op de aanwezigheid van aaltjes. ‘We zien het als een risicodekking voor gewasschade. Zouden we een jaar overslaan dan kan ons dat tienduizenden euro’s tot een ton schade kosten!’

23 april 2024

Topsporter Femke Beuling maakt kilometers in de polder

Femke Beuling draaide tot enkele jaren geleden draaide ze mee in de top van het schaatsen, nu is ze profwielrenster. Haar basis: het akkerbouwbedrijf van haar ouders.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.