Ledenvoordeel bij CZ

Kies voor collectieve zorgverzekering bij CZ als u een uitgebreide verzekering wilt voor uw zorg en die van uw gezin. En profiteer van diverse voordelen via het collectief. Geen uitgebreide verzekering nodig, maar wel graag goed verzekerd voor de belangrijkste zorg? Dan is CZdirect iets voor u. Zo profiteert u van een scherpe premie mét de vertrouwde service van CZ.

Wat is belangrijk voor u?

Van lekker in uw vel zitten tot zelf meebeslissen over uw behandeling. Bij CZ geloven we dat zorg moet aansluiten bij uw leven. En begeleiden we u bij de mogelijkheden die u heeft. Denkt u weleens na over wat écht belangrijk is voor u? Vragen over de verzekering?

Neem gerust direct contact op met de CZ Klantenservice via 088 555 77 77 (ma t/m vr 8.00-19.00 uur). Vermeld onderstaande collectiviteitscode:

LTO zorgcollectief

Code gekopieërd

Kies voor zorg die verder gaat

CZ biedt via het collectief een goede zorgverzekering voor het hele gezin met ruimere vergoedingen en verreweg de meeste keuze in de aanvullende pakketten. Zo is er altijd een pakket dat bij u en uw situatie past. Bij de meeste aanvullende verzekeringen heeft u een persoonlijk preventie-tegoed van minimaal € 150. U kunt dit inzetten voor bijvoorbeeld een HealthCheck. Of voor uitgebreide online gezondheidscursussen over werksituaties.

Nog meer voordelen

  • Extra vergoeding als u aanvullend collectief verzekerd voor een intake bij de arbeidsfysiotherapeut en een online overgangsconsult.
  • App de verpleegkundige: Twijfelt u of u naar de dokter moet? Chat met een verpleegkundige.
  • Huid checken met SkinVision: Weet binnen 30 seconden of een huidplekje ook echt verdacht is of niet met deze handige app.
  • Speciale acties en kortingen op bijvoorbeeld de sportschool, sportkleding of uw bril.
  • Persoonlijk advies van het CZ Zorgteam: Krijg hulp bij het vinden en regelen van zorg, zoals wachtlijstbemiddeling.
  • Declareer snel en makkelijk uw rekening. Op de manier die ú het fijnst vindt. Met de CZ Declareren app, Mijn CZ of per post.

Zorg voor uw medewerkers

Voor iedereen die werkt in de agrarische sector is er het zorgcollectief van Agro+Zorg. Uw medewerkers krijgen korting op de aanvullende pakketten bij deze zorgverzekeraars: CZ, VGZ of Zilveren Kruis. Ook hun gezinsleden mogen er gebruik van maken. Ontdek de voordelen van dit zorgcollectief op agropluszorg.nl

Bel met Dehlia

Bel met Tiny

Code gekopieërd

De adviseurs van LTO Arbeidskracht zitten voor u klaar.
Zij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn ze bereikbaar van 8.30-17.00 uur op 088 – 472  42 00.

Disclaimer LTO Zorgcollectief

*De korting wordt berekend over collectieve aanvullende en tandartspolissen.
Deze hebben andere voorwaarden en prijs dan de aanvullende en tandartspolissen van individueel verzekerden.

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon voor verzekeringen en mag daarom – volgens de wet financieel toezicht – geen advies geven over verzekeringsproducten.
Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.

Zorgverzekeringen nieuws

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

6 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket afgestemd op uw (zorg)behoeften.

20 november 2023

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.