Voordelige smartphones

Speciaal voor onze leden heeft KPN-Overhoff extra voordelige smartphones van de bekende merken Samsung en Apple opgenomen in het aanbod.

De ruggedized toestellen van Samsung zijn extra sterke toestellen die ontworpen zijn om veel fysiek gebruik te doorstaan. Bestel nu een robuust toestel met korting die kan oplopen tot 37%.

De Apple iPhone is veilig en gemakkelijk in het gebruik. Er zijn heel veel apps beschikbaar voor de iPhone, waarbij veiligheid altijd voorop staat.  Leden krijgen per iPhone met hoesje een aantrekkelijke korting.

Kunnen wij u helpen?

Bel rechtstreeks met de adviseurs van KPN Overhoff Marco Adam of Sandro van Dekken via 085- 488 47 56.

Ledenvoordeel bij KPN Overhoff

LTO Ledenvoordeel heeft diverse mobiele telefoons met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken eigenschappen die belangrijk zijn voor agrariërs. Op basis van ons selectieproces komt KPN met de robuuste Samsung telefoons en de bekende iPhone’s van Apple het beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit en service.’

‘Mijn toestel is binnenkort aan vervanging toe, wat is voor mij de beste keuze?’, ‘Hoeveel scheelt het mij als ik kies voor ledenkorting via LTO Ledenvoordeel?’ De adviseurs van KPN Overhoff Marco en Sandro hebben ruim zes jaar ervaring in de branche en hebben het antwoord op deze en nog veel meer vragen op gebied van telecom & ICT. 

Zo bevelen we met name de Samsung Xcover aan, die sterk genoeg is voor het boerenleven. De belangrijkste kenmerken van dit duurzame toestel zijn:

  • Waterbestendig
  • Stofdicht
  • Schokbestendig
  • Handschoenvriendelijk

Samsung Galaxy A53 5G + Otterbox + 25W lader

€ 389,-

Samsung Galaxy Xcover 5 Enterprise

€ 239,-

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro + Wallet + lader

€ 499,-

Apple iPhone 12 Black 64GB met Wallet case + lader

€ 669,-

Apple iPhone 13 Black 128GB met Wallet case + lader

€ 749,-

Apple iPhone 14 Black 128GB met Wallet case + lader

€ 849,-

Kies ook voor een ruggedized toestel

Schadebestendige devices
De ruggedized devices zijn erg stevig, waardoor de kans op schade kleiner wordt. Ze hebben zowel een militaire MIL-STD 810G- als een IP68-certificering. Dat betekent dat ze goed bestand zijn tegen stof, water en valschade. De devices kunnen daardoor in iedere situatie veel makkelijker worden gebruikt.

Bedienen met handschoen
Binnen de land- en tuinbouw wordt vaak met handschoenen aan gewerkt. Dat kan toestelbediening al snel lastiger maken. De devices uit het ruggedized-portfolio lossen dat op; deze kunnen heel eenvoudig met handschoenen aan worden bediend. Ook bediening met natte handen is geen probleem. Ook kunnen de batterijen worden verwisseld, zodat er niet tussentijds hoeft te worden opgeladen.

nieuws

17 mei 2024

Nieuwe sensortechniek KPN geschikt voor ieder bedrijf

Sneller en preciezer informatie krijgen over dieren, gewassen of de bodem en die informatie overzichtelijk in beeld brengen. Dat is wat nieuwe sensortechnieken van KPN Miggy bieden.

25 april 2024

‘Aaltjesonderzoek is belangrijker dan een brandverzekering voor ons huis’

De broers Pieter en Marcel Lucassen kweken jaarlijks ruim 10 miljoen vaste planten. Elk jaar laten ze hun percelen testen op de aanwezigheid van aaltjes. ‘We zien het als een risicodekking voor gewasschade. Zouden we een jaar overslaan dan kan ons dat tienduizenden euro’s tot een ton schade kosten!’

23 april 2024

Topsporter Femke Beuling maakt kilometers in de polder

Femke Beuling draaide tot enkele jaren geleden draaide ze mee in de top van het schaatsen, nu is ze profwielrenster. Haar basis: het akkerbouwbedrijf van haar ouders.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.