Propaangasflessen

Gasflessen worden in de agrarische sector veel gebruikt. Bijvoorbeeld om de heftruck te rijden, om onkruid te bestrijden of de stal te verwarmen. LTO ledenvoordeel heeft voor alle agrariërs die lid zijn van LTO en veel gebruik maken van gasflessen een interessante deal gemaakt met OK Gas. LTO leden krijgen een aantrekkelijke korting in euro’s. Hierdoor bespaart u circa 20% op de aanschaf.*

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Bestellen, bezorgen en bewaren propaangasflessen

Via LTO Ledenvoordeel kunt u gebruik maken van een speciale leveringsovereenkomst met OK Gas. Hiermee regelt u een vaste korting per fles. U bestelt de gasflessen eenvoudig telefonisch of per mail bij OK Gas. Uw bestelling van tenminste 5 gasflessen wordt dan binnen 4 werkdagen bij u bezorgd. Vanaf tien flessen is bezorgen zelfs helemaal gratis. Zo is het extra aantrekkelijk om ook gasflessen op te nemen in uw voorraad. Flessen propaangas bewaart u bijvoorbeeld veilig buiten. Propaangas is uitstekend bruikbaar tot temperaturen van -42°C.

Gebruiksgemak van propaangasflessen

Via LTO Ledenvoordeel kunt u gebruik maken van een speciale leveringsovereenkomst met OK Gas. Hiermee regelt u een vaste korting per fles. U bestelt de gasflessen eenvoudig telefonisch of per mail bij OK Gas. Uw bestelling van tenminste 5 gasflessen wordt dan binnen 4 werkdagen bij u bezorgd. Vanaf tien flessen is bezorgen zelfs helemaal gratis. Zo is het extra aantrekkelijk om ook gasflessen op te nemen in uw voorraad. Flessen propaangas bewaart u bijvoorbeeld veilig buiten. Propaangas is uitstekend bruikbaar tot temperaturen tot -42°C.

Spoedlevering mogelijk

OK Gas levert door heel Nederland. Zelfs spoedleveringen zijn mogelijk. Als het moet is uw bestelling binnen 24 uur bij u thuis voor een toeslag van € 150,-.

Stalen flessen

Hoogte
Diameter
Inhoud

5 kg

47 cm

23 cm

ca. 9,4 liter

11 kg

62 cm

32 cm

ca. 20,7 liter

33 kg

125 cm

33 cm

ca. 62 liter

LTO-leden gebruiken OK-gas flessen voor:
  • Verwarming van stallen en schuren
  • Vorstvrij houden van binnenruimtes
  • Vogels- en ongediertebestrijding (knal- /gaskanon)
  • Landbouwproducten drogen (uien, aardappelen)
  • Verwarmen van warm water
  • Bereiden van voedsel in de buitenlucht
Propaangas voor de heftruck

Voor heftrucks is er een speciale aluminium lichtgewicht gasfles die is gevuld met ongeveer 26,5 liter propaan. Met het totaalgewicht van 21 kg blijft deze fles ruim onder de Arbo-norm voor handmatig tillen en is daardoor probleemloos door één persoon te verwisselen, dankzij de unieke Female snelkoppeling is de fles in een handomdraai aangesloten.

Informatie over uw voordeel op propaangasflessen

Via dit korte formulier laat u ons weten dat u interesse heeft in propaangas. U ontvangt zo snel mogelijk de informatie, aangepast aan uw behoeften. En natuurlijk ziet u uw speciale korting voor LTO-leden waarmee u circa 20%* bespaart.

*omdat de propaangas prijs fluctueert kan het kortingspercentage hoger of lager uit vallen.

Propaangas nieuws

15 september 2023

Vliegende start camperplaats door OK Gas

De korte aanlooptijd van de nieuwe camperplaats bracht de uitdagingen van een goede warm­watervoorziening met zich mee. Propaangas was de oplossing.

3 juni 2021

OK Gas biedt alle voordelen van gas

Veehouder Wout Speijers is een tevreden klant van OK Gas.

24 mei 2017

‘Bij OK hebben ze verstand van zaken’

Op het akkerbouwbedrijf van maatschap Klimp in het Groningse Oostwold staat een graandroger, die wordt gestookt op propaangas van OK Gas.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.