Werkkleding met uw eigen logo

Werkbroeken, jassen, overalls, T-shirts en werkschoenen van uitstekende kwaliteit bestelt u nu met ledenvoordeel. Geef de werkkleding van uw medewerkers een professionele uitstraling door ze te laten bedrukken met uw eigen logo. Leden ontvangen 15% korting middels een persoonlijke kortingscode .

Kunnen wij u helpen?

Joah (foto) en Velca helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Waarom hebben we gekozen voor Werkkledingbestellen.nl?

Het team van Werkkledingbestellen.nl bestaat uit een groep enthousiaste mensen die van unieke en herkenbare werkkleding houden. Dus zijn ze zelf een studio begonnen waar ze bedrijfslogo’s van klanten op werkkleding zetten. 

Doordat ze bij Werkkledingbestellen.nl zelf de productie regelen, weten ze dat ze de kwaliteit kunnen garanderen die ze zelf zouden willen dragen. Al ruim 10.000 tevreden klanten gingen u voor. 

Het perfecte kledingstuk gevonden? Upload dan uw eigen logo in EPS en ontvang uw gepersonaliseerde product binnen enkele werkdagen thuis. Borduren behoort ook tot de mogelijkheden..

Het bestellen van bedrijfskleding is nog nooit zo eenvoudig geweest. Blader door de webshop en kies uw favoriete stijl. Bekijk het aanbod op de website

De digitale waardebon voor leden  is eenvoudig in te wisselen tijdens het bestelproces.

Werkkleding voor elke professional

Bij het creëren van een professionele uitstraling voor uw bedrijf
is de juiste bedrijfskleding van onschatbare waarde.
In één klik bedrukt u overalls, jassen en broeken met uw eigen logo!

Wilt u ook werkkleding met ledenvoordeel?

Kiest u ook voor de kwaliteit van Werkkledingbestellen.nl, vraag dan snel uw persoonlijke waardebon aan en gebruik hem op werkkledingbestellen.nl

Bedrijfsvoering nieuws

11 juli 2024

'Waterdesinfectie voor mijn vee is vergemakkelijkt'

Waterkwaliteit is belangrijk, vindt veehouder Jan-Willem. Hij doet er alles aan om te investeren in goed en schoon drinkwater voor zijn vee. 

11 juli 2024

Maak de stal een comfortabele en veilige plek met Eternit

Aan zomerse hitte kun je niets doen, maar je kunt wel maatregelen nemen om het relatief comfortabel te houden onder het dak van de stal.

27 juni 2024

Tijdelijke kortingsactie en exclusieve voordeel op werkkleding voor LTO-leden

LTO Ledenvoordeel kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan met Werkkledingbestellen.nl. Nu tijdelijk met 25% korting.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.