Gewasbeschermingsgids

De Gewasbeschermingsgids Akkerbouw & Veehouderij is een jaarlijkse uitgave met daarin een uitgebreid overzicht van alle toegestane middelen in uw teelt.
Door mee te doen met de gezamenlijke inkoop van de gids, bespaart u jaarlijks € 5,- op de abonnementsprijs.

Kunnen wij u helpen?

Joah (foto) en Velca helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Gewasbeschermingsgids abonnement

Wilt u op de hoogte blijven met de laatste stand van zaken en een goed overzicht hebben van de mogelijkheden van gewasbescherming op uw bedrijf? Neem dan een abonnement met extra voordeel.

LTO Ledenvoordeel wil de aanschafprijs laag houden door de gids gezamenlijk in te kopen. Door mee te doen met de gezamenlijke inkoop van de gids betaalt u slecht € 46,95 per gids.

Na uw aanmelding ontvangt u, tot wederopzegging, de gids jaarlijks thuis. U heeft er daarna geen omkijken meer naar zodat u altijd beschikt over actuele informatie.

Verzendkosten

Per bestelling betaalt u € 4,99 verzendkosten. Als u meerdere gidsen tegelijkertijd bestelt, dan betaalt u maar één keer verzendkosten.

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik de gewasbeschermingsgids nodig?
Met de Gewasbeschermingsgids blijft u op de hoogte van alle toegestane middelen en de beste toepassing per ziektebeeld. Adviesbureau Delphy geeft per middel informatie over het werkingsprincipe, de formulering, resistentie, het effect op natuurlijke vijanden en een indicatie van de milieubelasting. Verder staat in de gids uitgebreid advies over hulpstoffen en het optimale spuitmoment.

Kan ik ook gebruik maken van de smartphone app?
Ja, het gebruik van de smartphone app is bij de prijs inbegrepen. De basis voor de app is de gewasbeschermingsgids die uitgebreide achtergrondinformatie biedt over ziekten en plagen en de wet- en regelgeving ten aanzien van gewasbeschermingsmiddelen. In de app is het mogelijk per gewas gericht te zoeken naar een specifieke schimmel of plaag, waaraan een advies is gekoppeld dat is gebaseerd op het moment van het seizoen. In de app zijn steeds de laatste wijzigingen rond middelen en toepassingsmogelijkheden verwerkt.

Wanneer ontvang ik de gids?
U ontvangt de nieuwste editie van de gids jaarlijks eind februari.

Hoe kan ik mij weer afmelden?
Indien u de gids niet meer wenst te ontvangen, kunt u dit voor 1 januari van het volgende jaar kenbaar maken bij LTO Ledenvoordeel.

Kan ik de gids ook los bestellen bij LTO Ledenvoordeel?
Op dit moment is dat niet mogelijk.

Hoe gaat de betaling?
De betaling verloopt via automatische incasso.

Ben ik goedkoper uit?
Ja, door het abonnement maar ook door het Ledenvoordeel. Door gezamenlijke inkoop krijgt u korting. U kunt dan elk jaar weer rekenen op een scherpe prijs.

Van wie ontvang ik de factuur?
U ontvangt de factuur van LTO Ledenvoordeel.

Staat uw vraag er niet bij, aarzel dan niet om contact op te nemen met LTO Ledenvoordeel.

Blijf up-to-date

Door mee te doen met de gezamenlijke inkoop van de gids, bespaart u jaarlijks € 5,- op de abonnementsprijs. Meld u aan via onderstaande knop.

Gewasbescherming nieuws

4 september 2023

Vraag subsidie voor geïntegreerde gewasbescherming

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) komt met een subsidieregeling voor boeren of loonwerkers die werken aan preventieve en niet-chemische maatregelen om de geïntegreerde gewasbescherming op hun bedrijf te verbeteren.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.