Ledenvoordeel bij VGZ

VGZ is er speciaal voor werkend Nederland. U ontvangt 15% korting op de collectieve aanvullende verzekering* en 10% korting op de collectieve tandartsverzekering*. (Ook als u al klant bent van VGZ kunt u gebruik maken van deze korting). Daarnaast ontvangt u ruime vergoedingen en extra preventiebudget en praktische hulp om gezonder te leven voor u en uw gezin.

Gezond leven

VGZ biedt veel ondersteuning aan bedrijven om de ondernemers en hun medewerkers vitaal te houden. Bij sommige collectieve aanvullende verzekeringen krijgt u extra behandelingen voor fysiotherapie en extra ruime vergoedingen voor mondzorg inclusief orthodontie. Ook krijgt u extra tegoed in uw preventiebudget. Soms heeft uw geest wat extra aandacht nodig, om welke reden dan ook. Dat kan met OpenUp, waarmee u preventieve psychologische hulp krijgt. En denk ook aan verschillende workshops voor bijvoorbeeld leren omgaan met chronische ziektes of dementie, EHBO of een reanimatiecursus. Geheel kosteloos.

garden

U ontvangt 10% korting op tandartsverzekeringen* en 15% korting op de collectieve aanvullende verzekeringen met onderstaande code:

LTO Zorgcollectief

Code gekopieërd

Voordelen via het zorgcollectief

Ook krijgt u hulp bij het verkorten van de wachttijd van een zorgbehandeling. De zorgadviseurs kijken samen met u waar u sneller behandeld kunt worden. In de meeste gevallen vinden zij een andere zorgverlener die u eerder helpt. Natuurlijk met dezelfde kwaliteit. Mindfulness op ieder moment? Onze app biedt een speciaal programma en ook losse oefeningen. Bovendien kunt u de app aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren. Al ruim 850.000 keer gedownload. Wilt u gezonder en energieker worden? Dat kan, op uw eigen manier. In dit programma ontdekt u dat leefstijl meer is dan voeding. En dat u niets moet, maar u gewoon kunt uitzoeken wat het best bij u past.

Bij VGZ kunt u een aanvullend pakket kiezen dat bij u past, met ruime vergoedingen voor bijvoorbeel fysiotherapie, brillen en orthodontie. En met de handige app regelt u uw zorgzaken makkelijk en worden uw declaraties razendsnel betaald. 

Zorg voor uw medewerkers

Voor iedereen die werkt in de agrarische sector is er het zorgcollectief van Agro+Zorg. Uw medewerkers krijgen korting op de aanvullende pakketten bij deze zorgverzekeraars: CZ, VGZ of Zilveren Kruis. Ook hun gezinsleden mogen er gebruik van maken. Ontdek de voordelen van dit zorgcollectief op agropluszorg.nl

Bel met Dehlia

Bel met Tiny

Code gekopieërd

De adviseurs van LTO Arbeidskracht zitten voor u klaar.
Zij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn ze bereikbaar van 8.30-17.00 uur op 088 – 472  42 00.

Disclaimer LTO Zorgcollectief

*De korting wordt berekend over collectieve aanvullende en tandartspolissen.
Deze hebben andere voorwaarden en prijs dan de aanvullende en tandartspolissen van individueel verzekerden.

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon voor verzekeringen en mag daarom – volgens de wet financieel toezicht – geen advies geven over verzekeringsproducten.
Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.

Zorgverzekeringen nieuws

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

6 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket afgestemd op uw (zorg)behoeften.

20 november 2023

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.