eHerkenning met ledenkorting

Bij een groeiend aantal bedrijven, organisaties en overheidsinstanties heeft u een eHerkenningsmiddel nodig om te kunnen inloggen. Daarmee kunt u uw online zaken veilig regelen. Als LTO-lid kunt u met korting een eHerkenningsmiddel bij Z login aanschaffen.

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Kies voor eHerkenning van Z login

eHerkenning is een noodzakelijke dienst voor ondernemers die met de overheid moeten communiceren, bijvoorbeeld met RVO. Boeren en tuinders hebben hier geregeld mee te maken en het is dus noodzakelijk om dan een eHerkenningsmiddel te hebben. De overheid heeft zes partijen gecertificeerd om eHerkenningsmiddelen aan te mogen bieden.

LTO Ledenvoordeel heeft diverse eHerkenning aanbieders met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de toepasbaarheid, gemak en de kosten van een eHerkenningsmiddel. Op basis van ons uitgebreide selectieproces komt de Z login van Unifiedpost Group als beste uit de bus als het gaat om: prijs, kwaliteit, ervaring en innovatie.

Ledenvoordeel

U ontvangt ledenvoordeel bij de aanschaf van eHerkenningsmiddelen van Z login. U ontvangt als lid van LTO of een van onze partners 15% korting op uw Z login eHerkenningsmiddel EH2+ of EH3, Z login Beheermodule en op een One Time Password (OTP) device.

 

Koppel eenvoudig uw huidige account

Met een gratis Z login account kunt u op diverse (agrarische) websites inloggen. Veel leden van LTO hebben een account bij Z login. Het is mogelijk om eHerkenning aan dit account van Z login te koppelen. Heeft u al een Z login account, dan kunt u deze tijdens het activeren van uw Z login eHerkenningsmiddel gratis koppelen. 

 

"Het mooie aan Z login is dat ik ook met een OTP device kan inloggen."

Eefje_Z-login

Met Z login eHerkenning kan ik veilig inloggen, bijvoorbeeld bij RVO. Ons bedrijf ligt in een buitengebied, waar het bereik voor mobiele telefoons niet altijd optimaal is. Het mooie aan Z login is dat ik ook met een OTP device kan inloggen, waardoor ik ook toegang kan krijgen tot de relevante informatie als mijn bereik slecht is. En omdat we LTO-lid zijn krijg ik bovendien extra korting!

Eefje Meihuizen-Kuyt
Agrarisch ondernemer en Districtraad FrieslandCampina

Betrouwbaarheidsniveau EH3

Bij steeds meer overheidsinstanties heeft u eHerkenning nodig om in te loggen. Vanwege privacy wetgeving (AVG) zullen dan verreweg de meeste diensten achter eHerkenning niveau 3 aangeboden gaan worden. Beschikt u nog niet over eHerkenning? Dan adviseren wij u om eHerkenning niveau 3 aan te vragen.

 

Wilt u ook veilig inloggen?

Kiest u ook voor de zekerheid Z login en schaf met ledenkorting een eHerkenningsmiddel aan.

Diensten nieuws

15 december 2023

Voorkom een plaag, begin vandaag

Het beheersen van ratten en muizen moet sinds dit jaar, zowel binnen als buiten gebouwen, volgens de IPM-werkwijze gebeuren.

7 december 2023

Steeds meer boeren en tuinders kiezen voor koffie van SMIT&DORLAS

SMIT&DORLAS levert al twee eeuwen koffie uit eigen branderijen.

2 oktober 2023

Koffie en kracht gebundeld: een smaakvolle samenwerking

LTO Ledenvoordeel is verheugd om de nieuwste toevoeging aan haar netwerk van partners aan te kondigen. SMIT&DORLAS, een gerenommeerde naam in de koffie-industrie

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.