Ledenvoordeel op dagbladen

Leden ontvangen altijd 2 maanden per jaar de krant gratis. Deze abonnementsvorm heeft echter nog veel meer voordelen:

  • Flexibiliteit. U bepaalt zelf welke kranten U op welke dagen wilt ontvangen en hoeveel.
  •  Alles in 1 contract: één of meer dagbladen voor u en uw medewerkers en bezoekers.
  •  Aftrekbaar van de winst.
  •  Factuur met btw achteraf per maand.

Tijdelijk 2 weken gratis op proef

Wilt u op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit uw regio? Als LTO-lid ontvangt u nu een dagblad naar keuze 2 weken geheel gratis! Het abonnement stopt vanzelf dus geen gedoe met opzeggen. Wees er wel op tijd bij want de actie loopt tot en met 31 mei. Mis het laatste nieuws niet!

Vraag nu direct aan via verkoop@dpgmedia.nl.

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Bij doorlopend abonnement altijd twee maanden gratis

LTO-leden die een zakelijk abonnement op een of meerdere kranten van de Persgroep Nederland afsluiten, krijgen 16,7% korting, wat gelijk staat aan 2 maanden cadeau! Anders dan bij de bekende particuliere aanbiedingen, waarbij de korting stopt, blijft deze korting gewoon doorlopen in de volgende jaren. Leden krijgen dus ieder jaar 2 maanden cadeau. Na het eerste jaar is het krantenabonnement maandelijks opzegbaar.

Via de website kunnen leden eenvoudig zelf een pakket samenstellen. De rekentool berekent automatisch het eindbedrag per week. De korting wordt verrekend met het weektarief. Om de korting te ontvangen selecteert u ‘LTO Nederland’ als brancheorganisatie en vult u uw lidmaatschapsnummer in. Liever telefonisch bestellen? Dat kan ook. De persgroep is bereikbaar via: 010 – 406 6400.

Iedere dag een andere krant
De enige voorwaarde voor dit abonnement is dat LTO-leden die interesse hebben minimaal vijf kranten per week afnemen. Dat kan dus vijf dagen per week één titel zijn, maar ook op één dag vijf verschillende titels of elke dag van de week een andere titel. De facturatie vindt maandelijks achteraf plaats met btw-vermelding. De kosten zijn in veel gevallen aftrekbaar.

Abonnement op dagbladen samenstellen

Via de website www.leestafelkrant.nl kunnen LTO-leden eenvoudig zelf een pakket samenstellen. Kies bij brancheorganisatie voor ‘LTO Nederland’ om aanspraak te maken op uw korting.

Dagbladen nieuws

26 april 2017

Ledenkorting op diverse dagbladen

Even de krant lezen terwijl er gewacht wordt of tijdens de koffiepauze.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.