Voordelige mestsiloreiniging

Veilig en grondig uw mestsilo laten reinigen? Bij Appel Bouw krijgen leden 15% voordeel. Het reinigen van een mestopslagsysteem is nodig om verstoppingen en achtergebleven resten te verwijderen. Ook bij onderhoud, keuringen of het verplaatsen van het mestopslagsysteem is het nodig deze eerst te reinigen. Na reiniging voert Appel Bouw een volledige gasmeting uit, bij goede waardes wordt uw mestopslagsysteem vrijgegeven.

Kunnen wij u helpen?

Joah en Daniek helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Veilig en grondig reinigen van buitenaf

Appel Bouw heeft een unieke aanpak om uw mestopslagsysteem grondig en veilig te reinigen. Appel Bouw reinigt het mestopslagsysteem vanaf één plek van buitenaf. Hierdoor is het niet nodig het mestopslagsysteem te betreden waardoor er geen gevaarlijke situatie voor medewerkers en boeren ontstaat door mestgassen.

Appel Bouw is als één van de eerste bedrijven door Kiwa gecertificeerd voor het veilig reinigen van mestopslagsystemen (BRL K906).

Gemak

Appel Bouw inzetten is eenvoudig, u hoeft alleen te zorgen voor de aanvoer van water de afvoer van het afvalwater.

Korting

Als LTO-lid ontvangt u 15% ledenvoordeel op het schoonspuiten van uit mestopslag. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u de gegevens van uw mestsilo invullen. Aan de hand hiervan ontvangt u een voorstel.

Silokeuring en -reiniging nieuws

15 september 2023

Keuring watersilo is bepaald geen formaliteit

‘Als het mis gaat, dan gaat het ook goed mis.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.