Neste MY renewable diesel

Wilt u morgen al beginnen met verduurzamen? Dat kan met Neste MY renewable diesel (HVO 100). Neste MY is een duurzame brandstof  gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen die agrariërs helpt om beter voor het milieu te zorgen. De brandstof levert tot wel 90% reductie* van uitstoot van broeikasgassen (CO2) op.  Maar ook de lokale emissies zoals onder andere stikstof nemen aanzienlijk af. Neste MY Renewable Diesel (HVO 100) is geschikt voor iedere dieselmotor. U kunt zonder aanpassingen aan uw landbouwmachines vandaag nog overstappen op Neste MY renewable diesel.
Via LTO Ledenvoordeel kunt u  bestellen met korting vanaf 1.000 liter.

Waarom Neste MY?

Beter voor het milieu

Neste MY Renewable Diesel™ is gemaakt van afvaloliën uit de voedingsmiddelenindustrie. Deze brandstof helpt agrariërs met het bereiken van klimaatdoelen door per direct de uitstoot van broeikasgassen fors te verminderen.

Lagere onderhoudskosten

Het gebruik van Neste MY renewable diesel kan leiden tot minder onderhoudsbeurten. Daarnaast veranderd er niets aan het machineonderhoud. Je kunt gewoon dezelfde filters en smeermiddelen gebruiken als bij fossiele diesel.

Constante winterkwaliteit
Zomer en winterdiesel zijn verleden tijd met Neste MY renewable diesel. Je kunt het hele jaar door gebruik maken van deze brandstof. Neste MY is 365 dagen per jaar beveiligd tot -22 Celsius.
Uitstekende opslageigenschappen
Sla jij brandstof voor een langere tijd op in bijvoorbeeld een aggregaat? Problemen met de houdbaarheid van brandstof zijn verleden tijd. Neste MY renewable kun je voor langere tijd opslaan zonder dat het bederft of aan kwaliteit verliest.
Renewable-diesel_Wiersma_800x533
De belangrijkste voordelen van Neste MY

Fossielvrij in een handomdraai?

Stap vandaag over op Neste MY Renewable Diesel! Deze duurzame dieselbrandstof is herwinbaar, emissiearm en stelt dieselgebruikers in staat om tot wel 90% CO2 te reduceren. Neste MY Renewable Diesel wordt gemaakt van plantaardige afvaloliën die eerst een voedseldoel hebben gediend. Dat maakt deze brandstof volledig circulair.

Wilt u ook Neste MY met ledenvoordeel?

Bestel nu uw Neste My Renewable Diesel. Vóór 12.00 uur ‘s middags besteld wordt binnen 2 werkdagen geleverd en u betaalt achteraf.

Transport nieuws

11 maart 2024

LTO Ledenvoordeel en leden van BOVAG Rijscholen slaan handen ineen voor verkeersbewuste agrarische jeugd

In een gezamenlijke inspanning om de verkeersveiligheid te bevorderen en met een focus op de agrarische jeugd, bundelen LTO Ledenvoordeel en leden van BOVAG Rijscholen hun krachten.

30 oktober 2023

Zonder problemen de winter door met Blauwe Diesel

De winterperiode staat voor de deur. Als het gaat vriezen, hoeven Blauwe Diesel-gebruikers zich geen enkele zorgen te maken. Blauwe Diesel is namelijk beveiligd tot -20 graden.

16 oktober 2023

LTO Ledenvoordeel en GreenChem BV lanceren voordelige Adblue voor LTO-leden

Wageningen, 16 oktober - LTO Ledenvoordeel is verheugd om aan te kondigen dat we een nieuw ledenvoordeel hebben gelanceerd in samenwerking met GreenChem BV, een toonaangevende leverancier van Adblue.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.