Top 5 voordelen van een tankpas

25 juni 2019

|

Rose

Vraagt u zich ook regelmatig af hoe u het beste kan besparen op brandstof? Meestal blijkt het toch niet zo makkelijk om in de buurt de goedkoopste pomp van dat moment te vinden. En de prijzen veranderen soms ook een paar keer per dag. Dus daarom hebben we de voordelen van zo’n tankpas nog eens voor u op een rijtje gezet.

Voordeel 1 – Tanken bij verschillende tankstations
Met een tankpas kunt u tanken bij álle stations van hetzelfde merk. Sommige passen, zoals die van BP bijvoorbeeld, kunt u ook gebruiken bij stations van andere merken zoals Total, Esso, Argos, Greenpoint en Texaco. Wel zo gemakkelijk.

Voordeel 2 – Altijd korting
U krijgt altijd een directe korting op de landelijke adviesprijs. De korting is 9, 10 of tot 11 cent, afhankelijk van de gekozen kaart. Ook op de onbemande stations. En stel nou dat ze aan een pomp een lokale kortingsactie hebben waardoor die prijs lager is dan het landelijke prijs minus de korting? Dan krijgt u gewoon de pompprijs. Zo profiteert u dus altijd van de laagste prijs.

Voordeel 3 – Een bonus aan het eind van het jaar
Speciaal voor LTO-leden is er een exclusieve bonusregeling, als u kiest voor de Totalpas of BP pas. U krijgt dan 1 á 2 cent per liter aan het eind van het jaar uitgekeerd als bonus. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Voordeel 4 – Gewoon meedoen met de spaarprogramma’s
Bij de meeste kaarten spaart u naast de directe korting ook gewoon mee voor het spaarprogramma. Bijvoorbeeld bij Total, BP en Esso kunt u een gratis clubkaart aanvragen waarmee u elke tankbeurt spaart voor de leukste dingen in de shop. Het spaartegoed kunt u gebruiken voor cadeaubonnen of een cadeaukaart met tanktegoed. Zo wordt de brandstofprijs dus nog lager.

Voordeel 5 – Geen gedoe meer met losse bonnetjes
Raak er wel eens een bonnetje kwijt? Dan kan de btw helaas niet meer teruggevraagd worden. Met een tankpas krijgt u één factuur met daarop alle tankbeurten. Handig: per bedrijf kunnen meerdere tankpassen aangevraagd worden.

Het loont dus om een tankpas te gebruiken. Kies de pas van uw favoriete merk en u ontvangt automatisch korting en u heeft er verder geen omkijken naar. En dat voor nog geen tientje per jaar!

LTO Ledenvoordeel heeft met verschillende brandstofleveranciers afspraken gemaakt over korting.
U kunt kiezen voor een pas van verschillende merken en uit ruim 2.400 tankstations door heel Nederland.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.