Tanken mét extra spaarkorting bij meer stations

23 mei 2019

|

Rose

Ledenvoordeel op tankpassen uitgebreid

U kunt al meer dan 12 jaar voordelig tanken via LTO Ledenvoordeel. Maar het kan altijd nog voordeliger. Door samen te werken met andere brancheorganisaties hebben we een vuist kunnen maken. Hierdoor tankt u nu voordelig bij 2.400 stations. U kiest gewoon de tankpas die bij u past.

De prijs aan de pomp is aan grote schommelingen onderhevig en de brandstofmaatschappijen passen de prijzen meerdere keren per dag aan. Van belang is dus de zekerheid dat u nooit te veel betaalt. Via LTO Ledenvoordeel kunt u tot 12 cent per liter besparen (inclusief spaarkorting en jaarbonus). Met diverse brandstofleveranciers is een korting afgesproken op een controleerbare landelijke adviesprijs. U betaalt zo altijd de laagste prijs.

BP-tankpas met bonuskorting

Met de BP-tankpas tankt u altijd met 12 cent korting bij stations van BP, Total, Argos en een aantal Esso tankstations. Doordat een deel van de korting een bonuskorting betreft, heeft u altijd extra voordeel. Dus ook bij voordelige onbemande stations.

Meer keuze

Naast de BP-tankpas kunt u kiezen uit de vernieuwde Total Tankpas, de Esso Tankpas of Q8/Tango-tankpas (de korting per tankpas kan verschillen). Spaaracties van de verschillende merken zijn gewoon geldig. Bovendien wordt er elke twee weken een factuur opgemaakt, handig voor de boekhouding, en de btw-aftrek is gegarandeerd. Kies zelf de pas die het beste bij u past.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.