Vaste tarieven voor stroom en gas

Audax Renewables is de energieleverancier met meer dan 20 jaar ervaring in de zakelijke- en agrarische markt, die u een eerlijke en transparante vaste prijs geeft. Wilt u groene stroom of CO₂-gecompenseerd gas? Dan kan dat ook! Leden profiteren van collectieve leveringstarieven en krijgen daarbij een korting op de vaste leveringskosten. Via mijnAudax, uw eigen inlogomgeving, krijgt u inzicht in uw energieverbruik, aansluitgegevens en zijn facturen gemakkelijk terug te vinden.

Kunnen wij u helpen?

Joah (foto) en Velca helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Kies ook voor zekerheid

In de agrarische sector is energiebehoeften begrijpen en daarop inspelen een kunst op zich. Bij Audax Renewables streven we ernaar om agrarische ondernemers te voorzien van een zo goed mogelijk voorstel. Een zakelijk energiecontract is namelijk de basis van een stabiele en betrouwbare energielevering voor uw bedrijf.

Bij Audax Renewables krijgt u altijd een eerlijk en transparant aanbod. Een energiecontract met vaste prijs betekent dat u gedurende de hele looptijd van het contract dezelfde prijs betaalt voor uw energie. Dit in tegenstelling tot variabele prijscontracten, waarbij de prijs afhankelijk is van de markt.

Hebt u zonnepanelen?
Als zakelijke klant van Audax Renewables ontvangt u voor het terugleveren van energie een terugleververgoeding. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van verschillende factoren zoals het moment van teruglevering en de hoeveelheid teruggeleverde energie. 

 

Uw energiezaken altijd en overal online in te zien

Klanten van Audax Renewables hebben toegang tot MijnAudax, een eigen online portaal waar u een handig overzicht hebt van al uw energiezaken. Dankzij MijnAudax hebt u regie over uw energie en kunt u bijvoorbeeld al uw verbruiksgegevens inzien. Ook kunt u uw nota’s bekijken en vergelijken met voorgaande jaren. Op die manier hebt u uw energiezaken in een handig, online overzicht.

Blijf op de hoogte

Met een vaste prijs kunt u uw energiekosten optimaal inrichten. U weet namelijk precies waar u aan toe bent en uw tarieven wijzigen niet bij wisselende marktomstandigheden en zo komt u dus niet voor verrassingen te staan. Wilt u wel op de hoogte blijven van wat er in de markt gebeurt, schrijf u dan in voor het week en/of maandrapport van Audax Renewables. Schrijf u in

Aangenaam kennis te maken

“De samenwerking met LTO Ledenvoordeel illustreert de kracht van gedeelde duurzaamheidsvisie, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de land- en tuinbouw, waardoor Audax Renewables en LTO gezamenlijk een impactvolle bijdrage leveren aan een duurzamere toekomst.”

Bekijk het aanbod

Bekijk de collectieve weektarieven voor een vast contract voor 1 of 3 jaar van Audax Renewables. Als LTO-lid krijgt u korting op de vaste leveringskosten.

Vaste tarieven nieuws

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

9 april 2024

Pas op voor louche energieverkopers

We horen van veel van onze leden dat ze per mail, telefonisch of zelfs aan de voordeur benaderd worden door verschillende energieleveranciers om over te stappen.

5 maart 2024

Nieuw energiecontract? Vergelijken loont

Met de steeds wisselende energieprijzen is het voor veel ondernemers lastig bepalen wat de beste keuze is. Vergelijk geen appels met peren, maar vergelijk uw offerte met de actuele tarieven van uw huidige leverancier.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.