Vers koffieaanbod voor agrariërs!

Het leven op een agrarische onderneming is mooi, maar zoals iedereen weet ook hard werken. Daar hoort een welverdiende kop verse koffie bij! Of u uw koffie nu puur drinkt of met melk en suiker of liever een latte macchiato… met het ledenvoordeel op koffie van Lavazza, Pelican Rouge en Miofino is er altijd koffie die bij u past en de medewerkers of gasten op uw bedrijf. Selecta kan u voorzien van de koffiebonen, machines en service naar uw wensen. Bekijk ook de vendingmachines van Selecta.

Als LTO-lid profiteert u van een aantrekkelijke korting, zowel op de apparatuur als op de ingrediënten. Vraag uw persoonlijke aanbieding vrijblijvend op via onderstaand formulier.

Kunnen wij u helpen?

Joah (foto) en Velca helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Waarom kiezen voor Selecta?

LTO Ledenvoordeel heeft naar diverse koffieleveranciers gekeken en met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, de kwaliteit van de koffie, de machines en de service. Op basis van de uitgebreide selectieprocedure komt Selecta goed uit de bus als het gaat om prijs-kwaliteit, levering, service en gemak.

Zoveel mensen, zoveel wensen! Deze uitspraak is volledig van toepassing op het product koffie. Bijna iedereen drinkt het, maar iedere gebruiker heeft andere wensen. Uit een ledenonderzoek naar koffie bleek dat een grote diversiteit gewenst is, belangrijk dus om rekening mee te houden bij de inkoop.

Een ander belangrijk beoordelingspunt voor LTO  ledenvoordeel was de geleverde service. Uiteindelijk moet je als ondernemer praktisch geen omkijken hebben naar de koffie. Bezorging aan huis, service aan apparaten en persoonlijk contact met een accountmanager moeten gewoon goed geregeld zijn.

Ook prijs is natuurlijk belangrijk, waarbij het uitgangspunt is dat dit minimaal onder het marktgemiddelde moet liggen. Pelican Rouge kwam op vrijwel alle punten als best beoordeelde uit de marktselectie. Zij hebben een eigen branderij waardoor ze een breed koffieassortiment kunnen aanbieden.

Koffiemachines op maat

Lavazza Classy capsulemachine

Inclusief:

De Jong Lua verse bonen machine

Inclusief:

Bravilor Bolero 32 speed instanmachine

Inclusief:

Aanbod voor meer dan 20 gebruikers

Voor bedrijven die een oplossing zoeken voor meer dan 20 gebruikers, wordt er altijd een advies op maat gemaakt die precies past binnen uw bedrijfssituatie. Via onderstaande knop komt u in contact met Selecta. Zij informeren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden tijdens een bedrijfsbezoek. Denk hierbij aan advies voor de juiste apparatuur, ingrediënten en onderhoudsvormen. Hierbij hanteren ze de LTO prijslijst waardoor u gegarandeerd bent van een scherpe prijsstelling.

Advies op maat

Via onderstaande knop komt u in contact met Selecta. Zij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden die passen binnen uw situatie en indien nodig of gewenst komt Selecta langs op uw bedrijf. Denk hierbij aan advies voor de juiste apparatuur, ingrediënten en onderhoudsvormen. 

Keuze uit drie topmerken koffie

Miofino is het exclusieve koffiemerk van Selecta.Hierdoor kan deze heerlijke koffie tegen een zeer voordelige prijs worden aangeboden.

Elke Pelican Rouge blend is het resultaat van creativiteit, vakmanschap en veel aandacht. Van milde tot donkere branding zijn verschillende blends op maat gemaakt voor lokale smaken om koffieliefhebbers over de hele wereld te plezieren.  Het nieuwe assortiment van Pelican Rouge koffie is volledig gecertificeerd: Fairtrade, Rainforest Alliance en/of Biologisch.

Voor de echte fijnproever is er koffie van Lavazza, een eersteklas A-merk koffie met een perfect uitgebalanceerde smaak.

Volledig ontzorgd

Bovenstaand koffieaanbod omvat een brede dienstverlening op het gebied van koffie. Van de levering en installatie van een automaat tot het bezorgen en/of versturen van de ingrediënten als koffie, thee, cacao en aanverwante zaken. 

Als u het uzelf gemakkelijk wilt maken sluit u een onderhoudscontract af. Voor een scherpe prijs waarbij service, persoonlijk contact en met name ontzorging bovenaan staan. Kortom geen gedoe, maar juist lekker genieten van een welverdiende bak koffie.

Wilt u ook koffie van Selecta?

Via onderstaande knop komt u in contact met Selecta. Zij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden die passen binnen uw situatie. Denk hierbij aan de apparatuur, ingrediënten en onderhoudsvormen. Hierbij hanteren ze de LTO prijslijst waardoor u gegarandeerd bent van een scherpe prijsstelling.

Koffie en apparatuur nieuws

16 augustus 2022

Koffie ijskoud het lekkerst

Echt genieten van koffie in de zomer doe je met ijskoffie.

13 september 2021

‘Iedereen is tevreden over de koffie’

Komkommerbedrijf Van den Bosch in Berkel en Rodenrijs (ZH) gebruikt al meer dan tien jaar koffiemachines van Selecta.

28 augustus 2020

Lekkere koffie, goede service en een substantiële korting

Boot & Dart Boomkwekerijen kiest al jaren voor het koffieconcept van Selecta, vertelt bedrijfsleider Geert Mutsaers.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.