Kruidenrijk grasland met korting

Door uw grasland met de kruidenrijke grasmengsels van Pure Graze te verrijken, biedt u uw vee een gezond en compleet voeder aan. Daarnaast verbetert de bodemvruchtbaarheid en wordt  de biodiversiteit groter. De adviseurs van Pure Graze hebben zelf jarenlange ervaring  met deze nieuwe manier van weiden en helpen u graag op weg. Voor handige cursussen en uitgebreide consultancy kunt u bij hen terecht. 

Leden kunnen via onderstaande knop kortingsvouchers aanvragen waarmee ze de Saladebuffetten en cursussen met korting bestellen.

Kunnen wij u helpen?

Joah (foto) en Velca helpen u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel ons op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Waarom kiezen voor Pure Graze?

Pure Graze is een familiebedrijf dat is opgericht in 2003 met als doel de toegevoegde waarde van veehouders te verbeteren en daarmee de financiële verduurzaming van de agrarische sector te stimuleren.  De missie van Pure Graze is het bijdragen aan de verduurzaming van de grondgebonden veehouderij en het verbeteren van de inkomstenpositie van de veehouder. Door samen te werken met de natuur wordt  de regeneratieve landbouw gestimuleerd, waardoor biodiversiteit en bodemgezondheid worden bevorderd.

Of u in een oriënterende fase zit of al ervaring heeft met het gebruik van Saladebuffetten; bij Pure Graze bent en blijft welkom met al uw vragen. Hun visie en service reiken verder dan alleen de aankoop. Ze helpen u graag op weg! Twijfelt u nog, maar bent u wel geïnteresseerd? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen op een van de open dagen. Ook worden er regelmatig webinars georganiseerd. We houden u op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Ledenvoordeel

Leden krijgen 3% korting op de Saladebuffetten en 15% tot 70% korting op de cursussen van Pure Graze. Vraag uw persoonlijke kortingsvoucher aan en bestel online op puregraze.com

Saladebuffetten

De Saladebuffetten van Pure Graze zijn volledige productief kruidenrijke graslandmengsels, bestaande uit maximaal 20 grassen, klavers en kruiden; De oplossing voor het verlagen van de kosten zoals kunstmest en krachtvoer!

Als veehouder heeft u drie belangrijke kostenposten; kunstmest, voerkosten en veeartskosten. Een manier om de winst te maximaliseren is om deze kosten laag te houden. De kruidenrijke grasland mengsels van Pure Graze hebben een groot effect op al deze kosten.

Saladebuffetten stellen u in staat, zelf groenvoer met een hoog eiwitgehalte te produceren en daarbij de kosten drastisch te laten dalen. De kruidenrijke graslandmengsels hebben een hoge productie (tot +48% hoger dan monoculturen), zijn vitamine- en mineralenrijk én bevatten diepwortelende plantensoorten die stikstof vastleggen en geneeskrachtige kruiden. Bekijk ze op puregraze.com

Volg een cursus voor maximaal effect

De makkelijkste en snelste weg om uw kostprijs te verlagen is doormiddel van maximalisatie van de beweiding. Door de groenvoerproductie te verhogen, de directe ruwvoeropname te verbeteren en het beweidingsseizoen te verlengen. Hiervoor heeft Pure Graze speciale cursussen ontwikkeld:

Online cursus: Management van kruidenrijk grasland
Een digitale cursus over weiden met kruidenrijke graslandmengsels. 

Super-Class: Regeneratieve beweiding + kruidenrijk grasland
Praktische tools om succesvol de beweiding te maximaliseren in combinatie met kruidenrijk grasland en zo de opbrengst van uw percelen te verbeteren (Management Intensief Grazen).

Cursus: Regeneratieve beweiding
Uitgebreide cursus van 12 maanden, gericht op maximalisatie van de beweiding door de seizoenen tot jaarrond weiden.

Cursus: Regeneratieve melkveehouderij
Deze cursus is inclusief coaching en voorziet u van alle tools en kennis om uw bedrijfsvoering succesvol om te schakelen en financieel te verduurzamen met PG NxT-STEP Farming.

Wilt u ook korting bij Pure Graze?

Vraag via LTO Ledenvoordeel een persoonlijke kortingsvoucher aan en wissel hem in op de website van puregraze.com.

Grasland nieuws

10 juni 2024

Besparing op krachtvoer, kunstmest en veeartskosten

LTO Ledenvoordeel en Pure Graze dragen met hun samenwerking bij aan een duurzame landbouw met lagere kosten voor de agrariër. LTO-leden krijgen exclusieve kortingen op zowel cursussen als de kruidenrijke Saladebuffetten.

7 december 2023

CO₂-vastlegging blijvend grasland verzilveren kan zonder moeite met GreenDutch

Onderzoekers becijferen dat je onder grasland jaarlijks gemiddeld het equivalent van 1,5 tot 2 ton CO₂ per hectare kunt opslaan. Voorwaarde is wel dat het grasland intact blijft.

20 juni 2023

Met gras nemen we de CO2-uitstoot te grazen

Landeigenaren verdienen met onaangeroerd grasland Wageningen 8 juni - LTO Ledenvoordeel, in samenwerking met GreenDutch en NLgroen, roept LTO-leden met grasland op om een belangrijke bijdrage te leveren aan de reductie van CO2-uitstoot en tegelijkertijd extra inkomsten te genereren.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.