Dan stopt de energielevering gelukkig niet ineens. Als uw energiecontract afloopt, dan is het wettelijk zo geregeld dat het contract automatisch wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd, dat maandelijks opzegbaar is. Vanaf dat moment betaalt u de variabele tarieven van jouw energieleverancier, die doorgaans hoger zijn dan de tarieven die u voorheen betaalde. In de meeste gevallen krijgt u van uw huidige leverancier een nieuw voorstel om opnieuw tarieven voor bijvoorbeeld 1 of 3 jaar vast te leggen.

Is het een goed voorstel?
Wilt u weten of u een goed aanbod heeft gekregen of het laten vergelijken met anderen? Bel of mail dan met onze adviseurs. Zij geven u een vrijblijvend en onafhankelijk advies.

Uw contract loopt via LTO Ledenvoordeel
Als uw contract bij Greenchoice bijna afloopt kunt u via LTO Ledenvoordeel een nieuw voorstel vragen: Vaste tarieven
Indien er vlak voor de einddatum een gezamenlijke inkoopronde georganiseerd wordt brengen wij u daarvan op de hoogte via de mail.
Bij de dynamische tarieven van NieuweStroom is er geen sprake van een einddatum. De levering zal plaats vinden volgens de afgesproken condities. Indien condities veranderen wordt u daarvan per mail op de hoogte gebracht.

Blijf op de hoogte van acties rondom energie via onze nieuwsbrief.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.