Hoe hoog is de contributie?

Indien u gebruik wilt maken van LTO Ledenvoordeel dient u lid te zijn van ZLTO (Noord-Brabant, Zeeland en delen van Gelderland onder de Waal), LLTB (Limburg) of LTO Noord LTO Noord (alle provincies boven de Waal).  Deze verenigingen verzorgen de agrarische belangenbehartiging in Nederland. U betaalt de contributie direct aan deze verenigingen. Deze contributie wordt overigens niet aangewend voor de […]

Kan ik mijn contributiebijdrage terugverdienen bij LTO Ledenvoordeel?

Ja, in de meeste gevallen is dit mogelijk. Uw jaarlijkse contributiebijdrage is echter afhankelijk van diverse factoren. LTO Ledenvoordeel biedt een groot pakket producten en diensten aan, waarmee het voor een gemiddeld agrarisch bedrijf mogelijk is om de contributiebijdrage terug te verdienen.

Ontvangt LTO Ledenvoordeel geld uit contributie?

Nee, LTO Ledenvoordeel ontvangt geen contributiegeld voor haar activiteiten. LTO Ledenvoordeel heeft geen winstoogmerk en bekostigd haar activiteiten met een klein deel vaan het behaalde inkoopvoordeel. 80% van het ledenvoordeel gaat direct naar de leden.

Wanneer kan ik gebruikmaken van de ledenvoordelen?

Indien u lid bent van een LTO Noord, ZLTO of LLTB kunt u gebruikmaken van alle ledenvoordelen die wij bieden. Agrarische ondernemers die niet bij één van deze verenigingen zijn aangesloten, kunnen gebruikmaken van onze diensten maar betalen hiervoor een meerprijs.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.