5.500 ondernemers verlengen spuitlicentie online

6 mei 2021

|

Rose

De coulanceregeling waardoor ondernemers langer de tijd kregen om de verplichte punten te behalen voor hun spuitlicentie wordt definitief niet meer verlengd. De grote diversiteit aan mogelijkheden, het gering aantal signalen van de kennisaanbieders en de stijging van ontbrekende deelnames per te verlengen licentie, maken dat de coulanceperiode niet uitgebreid wordt. Daarmee was 30 april a.s. de laatste dag van de coulanceregeling.

Als uw licentie verloopt moet u dus online kennisbijeenkomsten volgen om uw punten te halen of middels e-learning uw spuitlicentie verlengen. Wanneer er voldoende online punten zijn gehaald, wordt de licentie verlengd met ingang van de einddatum van de bestaande licentie.
Uit cijfers van het Bureau Erkenningen blijkt dat begin april bijna 5.500 licenties nog niet zijn verlengd. Er ontbreken nog 5.466, vooral bij Uitvoeren Gewasbescherming (3.181), KBA (950) en Bedrijfsvoeren Gewasbescherming (539). Om de ontbrekende 5.466 licenties te verlengen, zouden er volgens het Bureau Erkenningen nog 14.489 deelnames aan kennisbijeenkomsten of e-learning gerealiseerd moeten worden.

Als LTO-lid krijgt u 5 tot 10% korting op het online lesmateriaal van Spuitlicentie.nl. Kijk voor meer informatie op ltoledenvoordeel.nl/spuitlicentie.

Spuitlicentie nieuws

15 april 2024

Wijziging regelgeving spuitlicentie – Verleng op tijd!

Vanaf 1 augustus 2024 moet u uw verlengingspunt voor Veiligheid en Techniek halen bij een fysieke bijeenkomst, Verleng nu nog snel en makkelijk online!

4 september 2023

Vraag subsidie voor geïntegreerde gewasbescherming

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) komt met een subsidieregeling voor boeren of loonwerkers die werken aan preventieve en niet-chemische maatregelen om de geïntegreerde gewasbescherming op hun bedrijf te verbeteren.

8 juni 2023

‘Veel geleerd van de opfriscursus’

Richard Scharenborg, medewerker van Loonbedrijf Scharenborg, verlengde zijn spuitlicentie via Spuitlicentie.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.