Energieleverancier Audax Renewables biedt leden korting op vaste tarieven

15 februari 2024

|

Rose

LTO Ledenvoordeel heeft het aanbod van duurzame energie uitgebreid met een samenwerking met Audax Renewables. De organisaties zetten zich zo gezamenlijk in voor een duurzaam en maatschappelijk ondernemen in de agrarische sector.

“Onze leden hebben een unieke energiebehoefte en houden graag de regie. De keuze om het energieaanbod uit te breiden met Audax Renewables is daarom voor de hand liggend”, vertelt Jacco Freriksen, Portfolio Manager LTO Ledenvoordeel. “Audax Renewables heeft 20 jaar ervaring, begrijpt de agrarische energiebehoefte en denkt mee met de ondernemer. Dit uit zich in een persoonlijke energiespecialist die de agrariër op maat gemaakte oplossingen kan aanbieden.”

Een veelgeprezen eigenschap van Audax Renewables is de uitstekende bereikbaarheid en klantenservice, wat een welkome afwijking is van de veelgehoorde klacht over de slechte bereikbaarheid van energieleveranciers. “LTO-leden, die een druk bestaan leiden en geen tijd hebben om lang in de wacht te staan bij hun energieleverancier, kunnen bij Audax Renewables rekenen op vlotte service.”

Erik Dolfing Channel Manager bij Audax Renewables: “Een duurzaam en concurrerend energieaanbod is essentieel voor de financiële gezondheid van agrarische bedrijven. De samenwerking met Audax Renewables biedt LTO-leden niet alleen financiële voordelen door collectieve tarieven en kortingen, maar ook de zekerheid van een stabiele energievoorziening. Het stelt agrarische ondernemers in staat om zich te concentreren op hun kerntaken, wetende dat ze kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner in energievoorziening.”

LTO-leden kunnen vanaf 15 februari profiteren van een scherp collectief tarief en ontvangen daarnaast een korting op de vaste leveringskosten. ‘Bij Audax Renewables krijg je altijd een eerlijk en transparant aanbod. Een energiecontract met vaste prijs betekent dat je gedurende de hele looptijd van het contract dezelfde prijs betaalt voor jouw energie. Dit in tegenstelling tot variabele prijscontracten, waarbij de prijs afhankelijk is van de markt. Met een vaste prijs kan je jouw energiekosten optimaal inrichten.’

  • Collectieve tarieven

Audax Renewables

Audax Renewables is de energieleverancier met eerlijke en transparante vaste prijzen en meer dan 20 jaar ervaring in de zakelijke- en agrarische markt.
Bekijk dit voordeel

Vaste tarieven nieuws

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

9 april 2024

Pas op voor louche energieverkopers

We horen van veel van onze leden dat ze per mail, telefonisch of zelfs aan de voordeur benaderd worden door verschillende energieleveranciers om over te stappen.

5 maart 2024

Nieuw energiecontract? Vergelijken loont

Met de steeds wisselende energieprijzen is het voor veel ondernemers lastig bepalen wat de beste keuze is. Vergelijk geen appels met peren, maar vergelijk uw offerte met de actuele tarieven van uw huidige leverancier.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.