GPS-dieven opgepakt in Arnhem

27 februari 2020

|

Rose

GPS-dieven blijven toeslaan. Bij LTO Verzekeringen zijn er verschillende meldingen binnengekomen van diefstal van GPS-apparatuur. Gelukkig hebben wij alle gedupeerde klanten schadeloos kunnen stellen. Desalniettemin zijn wij opgelucht dat er vorige week in Arnhem door de politie twee aanhoudingen zijn verricht.

Verdachten waren betrokken bij diefstal van GPS-systemen van trekkers in heel Nederland
De twee mannen worden verdacht van de diefstal van GPS-apparatuur van trekkers. De verdachten zijn een 23- en 24-jarige man uit Litouwen, zonder vaste woon- en verblijfplaats in Nederland. In de auto van de verdachten werd verboden inbreekapparatuur gevonden. Uit het onderzoek dat daarop volgde, bleek dat de mannen in de nacht van zondag 16 op maandag 17 februari 2020 betrokken waren bij de diefstal van vijf GPS-systemen van trekkers bij een bedrijf in Varsseveld. Dat bleek uit de camerabeelden van het bedrijf waarop de mannen werden herkend.

De politie ontdekte dat zij niet alleen in Varsseveld zijn geweest, maar in meerdere plaatsen in Nederland. De avond voor de aanhouding bleken zij in Noord-Holland te zijn geweest en een week eerder in Noord-Brabant. Waar tevens aangifte is gedaan van diefstal van GPS-apparatuur.

Miljoenen euro’s aan schade
Sinds april 2019 zijn bij de politie al meer dan 150 aangiften binnengekomen. De schade loopt inmiddels al in de miljoenen. De politie roept boeren en iedereen die iets gezien heeft, of andere informatie heeft over de mogelijke daders, op om dit te delen met de politie via 0900-8844.

Voorkom schade en verzeker uw GPS-apparatuur
Zorg dat uw GPS-apparatuur goed is verzekerd. Onze adviseurs geven u graag advies en maken een gratis en vrijblijvende offerte voor u op. Kijk voor meer informatie op ltoverzekeringen.nl

Verzekeringen nieuws

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

6 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket afgestemd op uw (zorg)behoeften.

20 november 2023

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.