Gratis verzekeringscheck voor agrariërs

5 oktober 2018

|

Rose

Geld besparen en betere dekking via keukentafelgesprek met specialist LTO Verzekeringen

Ruim 70 procent van de agrariërs zit bij een grote verzekeringsmaatschappij en heeft daar geen goede dekking of men betaalt te veel. Daarom vindt LTO Verzekeringen het tijd voor een gratis verzekeringscheck voor agrarische ondernemers.

Vraag een gratis verzekeringscheck aan

De verzekeringscheck wordt bij u op het bedrijf gedaan door een specialist in agrarische verzekeringen. Iedere regio in Nederland heeft zijn eigen specialist en is daardoor bekend met de lokale teelt. Via een keukentafelgesprek en een rondje op het erf bespreekt LTO Verzekeringen met u de uitkomst van de check. ‘Wat we zien is dat boeren en tuinders vaak te duur of dubbel verzekerd zijn. Maar ook onderverzekering komt met enige regelmaat voor. Soms blijkt er op belangrijke aspecten helemaal geen dekking te zijn’, zegt Benjamin Overkleeft van LTO Verzekeringen.

Langer dan 5 jaar geleden
Heeft u uw verzekeringen langer dan 5 jaar geleden afgesloten? Dan is het aan te raden een check te laten doen. ‘We zien dat veel verzekeringsmaatschappijen hun voorwaarden voor agrarische bedrijven negatief hebben bijgesteld in de loop van tijd’, zegt Overkleeft. ‘Veel boeren en tuinders zijn zich hier niet bewust van. Tijdens de check worden de gevolgen hiervan goed besproken en worden er direct oplossingen geboden. Omdat we van vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen polissen kunnen aanbieden is er bijna altijd een beter of goedkoper alternatief.’

Al het gedoe rondom verzekeringen neemt LTO Verzekeringen graag uit handen. LTO Verzekeringen checkt uw verzekering vrijblijvend en kosteloos.

Vraag een gratis verzekeringscheck aan

Verzekeringen nieuws

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

6 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket afgestemd op uw (zorg)behoeften.

20 november 2023

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.