Kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel bij Genap

2 mei 2022

|

Rose

De folieconstructies van Genap worden geproduceerd in overeenstemming met de strengste kwaliteitsnormen. De opslagsystemen voldoen aan alle ISO, KOMO en KIWA-richtlijnen.

Zelf zeggen ze bij Genap: ‘Kwaliteit is een van onze kernwaarden en verweven in al onze afdelingen en processen. Niet voor niets begeven we ons in de voorhoede van de sector en leveren wij een voortdurende inspanning om onze producten te verbeteren. Om de kwaliteit van onze foliematerialen en lasverbindingen te controleren, beschikken we over een eigen laboratorium met een geconditioneerde ruimte voor onder meer trek- en pelproeven. De tests worden conform voorgeschreven normen uitgevoerd. De certificaten met bijbehorende beoordelingsrichtlijnen zijn opgesteld door Kiwa en worden jaarlijks getoetst.

Daarnaast controleren wij voortdurend de impact van ons handelen op mens en milieu. Vanuit onze missie ‘Het creëren van waterdichte oplossingen voor al onze klanten’ moeten onze oplossingen in folieconstructies waterdicht en duurzaam zijn tot wel 100 jaar. Om dit te bereiken, is kwaliteit een belangrijke kernwaarde binnen onze organisatie die in al onze afdelingen en bedrijfsprocessen is verweven.’

Een foliebassin of gaasmatsilo van Genap is eenvoudig en snel te monteren en te plaatsen volgens alle richtlijnen. Dit betekent dat de producten en bouwprocessen objectief zijn getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Met name voor mestopslag is dit essentieel voor het verkrijgen van de benodigde melding of vergunning. Het opslagsysteem is vaak binnen vier weken al te plaatsen, inclusief de aanvraag. De investering van deze permanente oplossing is zo meestal sneller terugverdiend dan gedacht.

Aarzel niet en breid je mestopslag snel en eenvoudig uit met een mestsilo of bassin, inclusief afdekking of drijfzeil en plaatsing volgens de gestelde normen. Genap produceert, levert, plaatst, onderhoudt en keurt mestsilo’s en bassins. Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak. Speciaal voor LTO leden heeft Genap aantrekkelijke kortingen.

 

 

Bedrijfsvoering nieuws

25 april 2024

‘Aaltjesonderzoek is belangrijker dan een brandverzekering voor ons huis’

De broers Pieter en Marcel Lucassen kweken jaarlijks ruim 10 miljoen vaste planten. Elk jaar laten ze hun percelen testen op de aanwezigheid van aaltjes. ‘We zien het als een risicodekking voor gewasschade. Zouden we een jaar overslaan dan kan ons dat tienduizenden euro’s tot een ton schade kosten!’

22 april 2024

'Gps-correctiesignaal MoveRTK werkt gewoon goed’

Gps-systemen zijn niet meer weg te denken uit de trekkercabine. Net als een RTK-correctiesignaal, dat werken op de centimeter nauwkeurig mogelijk maakt.

15 april 2024

Wijziging regelgeving spuitlicentie – Verleng op tijd!

Vanaf 1 augustus 2024 moet u uw verlengingspunt voor Veiligheid en Techniek halen bij een fysieke bijeenkomst, Verleng nu nog snel en makkelijk online!

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.